fbpx

10 facts που ίσως δεν ήξερες για τη σειρά “Emily in Paris” στο Netflix & αξίζει να μάθεις!

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, η αγαπημένη σειρά του Netflix “Emily in Paris” επέστρεψε με καινούρια σεζόν και η Emily πλέον έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις στην πόλη του φωτός!

Η σειρά έχει αγαπηθεί όσο λίγες και -όπως όλα δείχνουν- ήρθε για να μείνει, καθώς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των θεατών, οι οποίοι την αποθεώνουν με κάθε ευκαιρία.

Και αφού η Emily πρόκειται να μείνει στο Παρίσι για (τουλάχιστον) ακόμη μια σεζόν, μιας και είναι γνωστό ότι θα υπάρξει και τέταρτη, σκεφτήκαμε ότι πρέπει να μάθεις 10 fun facts που πιθανότατα δεν γνώριζες μέχρι στιγμής… και είναι πολύ ενδιαφέρον!

Δες πιο κάτω όσα δεν γνωρίζεις για την “Emily in Paris”:

1
Γιατί πρωταγωνιστεί η Lily Collins;

in.gr

Η Lily Collins είχε απορριφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε διάφορες audition στις οποίες είχε λάβει μέρος.

Ωστόσο, δεν απογοητεύθηκε και το πείσμα της ήταν τελικά το στοιχείο που «μάγεψε» τον σκηνοθέτη της σειράς και της έδωσε τελικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο για το “Emily in Paris”!

2
Ο Darren Star εμπνεύστηκε από προσωπική του εμπειρία στο Παρίσι

netflixlife.com

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Darren Star, ο σκηνοθέτης της σειράς: «Ήθελα να κάνω μια σειρά για έναν ομογενή (Αμερικάνο) που ζει στο Παρίσι εδώ και αρκετό καιρό. Όταν ήμουν 19 ετών είχα γυρίσει όλη την Ευρώπη μ’ ένα σακίδιο στην πλάτη…

Όταν προσγειώθηκα στο Παρίσι, ερωτεύτηκα και σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να μοιραστώ αυτό το συναίσθημα με το κοινό και να δημιουργήσω μια σειρά που θα εξερευνούσε τη συνολική εμπειρία του πώς είναι να είσαι Αμερικανός στο εξωτερικό

3
Ο Gabriel υπήρξε σεφ στην πραγματικότητα

popsugar.co.uk

Ο σεφ Gabriel, τον οποίο υποδύεται ο 32χρονος Lucas Bravo, είναι ο hot γείτονας της Emily και σύντροφος της φίλης της, της Camille.

Ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη του αποκάλυψε πως πριν λίγα χρόνια, είχε δούλεψει σαν βοηθός chef σε ένα εστιατόριο και χάρηκε ιδιαίτερα όταν του δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του στη μαγειρική και στη σειρά!

4
Η συγγραφική ομάδα έζησε στο Παρισί όσο έγραφε το σενάριο

iefimerida.gr

Τα μέλη της ομάδας, θέλοντας να γράψουν όσο το δυνατόν καλύτερο σενάριο, έζησαν στο Παρίσι!

Με αυτό τον τρόπο, οι δημιουργοί, ενσωμάτωσαν στο σενάριο της σειράς, τις δικές τους εμπειρίες και γενικότερα όσα ζήσουν οι ίδιοι «στον χώρο του εγκλήματος»… 😉

5
Αρκετά από τα ρούχα της Emily τα υπογράφει Έλληνας σχεδιαστής

youfly.com

Όταν είχε πρωτο-κυκλοφορήσει το trailer της δεύτερης σεζόν οι λάτρεις της μόδας σε Ελλάδα και Κύπρο είχαν αναγνωρίσει τις δημιουργίες Έλληνα σχεδιαστή, τις οποίες φορούσε η Emily (όπως το πιο πάνω φόρεμα).

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Βασίλη Ζούλια. Ο σχεδιαστής είχε την τύχη να γνωρίσει την εμβληματική ενδυματολόγο της σειράς, Πατρίτσια Φιλντ, η οποία αναγνώρισε αμέσως το ταλέντο του και αποφάσισε να ντύσει την Emily με μερικές από τις δημιουργίες του!

6
Η κοινή τοποθεσία με το “Sex and the City”

dorchestercollection.com

Αν είσαι fan του “Sex and the City”, τότε αποκλείεται να μην έχεις παρατηρήσει πως μια συγκεκριμένη τοποθεσία που βλέπουμε στο “Emily in Paris” την είχαμε δει αρχικά στην αγαπημένη σειρά!

Η Emily, λοιπόν, στη δεύτερη σεζόν συναντά έναν διάσημο Αμερικάνο ηθοποιό σ’ ένα ξενοδοχείο. Αυτό είναι το “Hôtel Plaza Athénée”, στο οποίο είχε μείνει και η Carrie από το “Sex and the City” όταν πήγε στο Παρίσι!

7
Που έχουμε δει ξανά το αφεντικό της Emily

myimperfectlife.com

Η Αμερικανίδα εργοδότρια της Emily, Madeline, την οποία υποδύεται η Kate Walsh, υπό κανονικές συνθήκες θα πήγαινε στο Παρίσι, όμως, ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της κι έτσι στη θέση της πήγε η Emily.

Ίσως σου θυμίζει κάτι από την πρώτη στιγμή που την είδες. Την Kate Walsh, λοιπόν, την έχουμε δει ξανά στο “Grey’s Anatomy”, στο “13 reasons Why” (εγώ από εδώ τη θυμάμαι, αφού ήταν η μαμά της Hannah Baker) και στο “Umbrella Academy”!

8
Η Mindy δεν θα τραγουδούσε

netflixlife.com

Η Mindy κανονικά δεν θα τραγουδούσε, μιας και κάτι τέτοιο δεν βρισκόταν εντός του σεναρίου!

Παρόλα αυτά, ο σκηνοθέτης της σειράς είχε παρακολουθήσει δύο φορές την ηθοποιό Ashley Parker στο έργο “Mean Girls” του Broadway να τραγουδά κι έκανε αμέσως την αλλαγή στο σενάριο. Εξάλλου, η Ashley Parker έχει όντως πολύ καλή φωνή!

9
Στην πραγματικότητα η Emily μιλά γαλλικά

time.com

Η Lily Collins μιλούσε άπταιστα γαλλικά, αλλά σταμάτησε να τα εξασκεί τακτικά… Παρ’ όλα αυτά όπως ανέφερε η ίδια είναι “weird” να προσποιείται ότι δεν έχει ιδέα!

Σε ένα Q&A του Netflix αποκάλυψε επίσης πως μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς στο Παρίσι… άρχισε μέχρι και να ονειρεύεται στα γαλλικά! (χαχαχα, αυτό κι αν είναι “weird”)

10
Όλη η σειρά γυρίστηκε στο Παρίσι

nbcnews.com

Όλα τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στο Παρίσι, έτσι τίποτα απ’ όσα βλέπεις δεν έχει «φτιαχτεί» στο μοντάζ.

Η μοναδική σκηνή που δεν έχει γυριστεί στην «πόλη του φωτός» είναι η εκδρομή της Emily και του Gabriel στο εξοχικό σπίτι των γονιών της Camille που βρίσκεται στο Loire Valley!

Ποιο από τα πιο πάνω facts σε εντυπωσίασε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending