fbpx

Η «Τσιακκούα» μας λέει για τα αρνητικά σχόλια για τους γονείς της & γιατί έγινε ηθοποιός!

Θυμάσαι τη σειρά «Λύκε Λύκε είσαι εδώ;» του Γιώργου Τσιάκκα; Αν ναι, ίσως να θυμάσαι τη μικρή Μαριγούλα!

Η Κύπρια νεαρή ηθοποιός, Μαρία Τσιάκκα ή αλλιώς «Τσιακκούα» (όπως θα τη βρεις στο TikTok & Instagram), μεγάλωσε και πρόσφατα την είδαμε να παίζει στη σειρά Άγιος Παΐσιος! Είναι σήμερα 19 ετών (έγινε ολόκληρη γυναίκα) και σπουδάζει… τι άλλο; Ηθοποιός, αφού το ταλέντο της υποκριτικής το έχει στο αίμα της. 😉

Πάμε να δούμε τι μας είπε η ίδια σε μια αποκλειστική συνέντευξη για τις σπουδές της, για τους ρόλους της ως ηθοποιός από μικρό κοριτσάκι μέχρι και σήμερα… αλλά και για τα σχόλια που δέχεται για την οικογένειά της και τη σχέση της με τον χώρο της υποκριτικής!

Δες πιο κάτω όσα μας είπε η Μαρία Τσιάκκα:

– Πες μας λίγα πράγματα για τη Μαρία… Με τι ασχολείσαι στην προσωπική σου ζωή;
Instagram.com/@tsiakkouaa

Γενικά δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, λόγω των σπουδών μου, αφού είμαι σε 2 σχολές – στη Δραματική και στο Καποδιστριακό στο τμήμα των θεατρικών σπουδών, αλλά όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, ασχολούμαι με το τραγούδι, με τον χορό και βέβαια με τους φίλους μου. Βόλτες, φαγητό, clubs… ξέρεις! Ό,τι κάνουμε όλοι μας…

– Σπουδάζεις ηθοποιός δηλαδή. Πώς και γιατί έκανες αυτήν την επιλογή; Είναι κάτι που προέκυψε λόγω των γονιών σου ή το ήθελες από μικρή;

Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να θέλει κάτι άλλο ποτέ… το είχα πάντα σίγουρο από μικρή ότι θα γίνω ηθοποιός, ο κόσμος να χαλάσει!

Οι γονείς μου δεν με πίεσαν ποτέ για κάτι, απλά έβλεπαν ότι με ενδιέφερε ο χώρος και με στήριζαν πάντοτε. Τώρα, στο δεύτερο έτος της σχολής μου, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν άλλαξα γνώμη.

– Πώς νιώθεις που οι γονείς σου είναι διάσημοι ηθοποιοί; Νιώθεις το «βάρος» ότι πρέπει να φθάσεις ή ακόμη και να ξεπεράσεις τις επιτυχίες τους;
lady.cyprustimes.com

Για εμένα είναι απλώς οι γονείς μου! Αυτό που με συγκινεί είναι η αγάπη του κόσμου προς αυτούς.

Δεν θα έλεγα ότι νιώθω κάποιο βάρος… Όμως, σίγουρα όπως όλα τα παιδιά, θα ήθελα να τους κάνω περήφανους με τη δουλειά μου!

–  Ποιος είναι το “dream” ρόλος που θα ήθελες να παίξεις;

Γενικά, κάθε ευκαιρία που -ελπίζω- να μου δοθεί στο μέλλον θα είναι ευπρόσδεκτη. Αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μπορέσω να ενσαρκώσω ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου στο θέατρο. Δηλαδή το όνειρο κάθε νέου ηθοποιού!

– Σε θυμόμαστε μικρή στη σειρά «Λύκε Λύκε είσαι εδώ;». Ήταν ο πρώτος σου ρόλος; Πώς ήταν η εμπειρία τότε σε τόσο μικρή ηλικία;
IMDb

Είχα ξεκινήσει πιο πριν, από τη σειρά «Μίλα μου», όταν ήμουν μόλις τεσσάρων χρονών! Τότε, σίγουρα δεν καταλάβαινα ότι πρόκειται για δουλειά, το έβλεπα ως ένα μεγάλο παιχνίδι, και προφανώς τους έκανα τη ζωή δύσκολη…

Κατά τη διάρκεια του «Λύκε, λύκε είσαι εδώ», άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι… Μάλιστα, όταν έπρεπε να κάνουμε γυρίσματα στην Euro Disney στο Παρίσι, θυμάμαι τον εαυτό μου να κλαίει στη μέση του πάρκου που αντί να παίζω, όπως όλα τα παιδιά, έκανα γύρισμα. Εκεί κατάλαβα τις «δυσκολίες» του επαγγέλματος (χαχα)!

– Πιο πρόσφατα σε είδαμε στη σειρά Άγιος Παΐσιος. Πώς ήταν εμπειρία;

Σίγουρα ήταν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από τις προηγούμενες. Ήμουν μεγαλύτερη, συνειδητοποιημένη και βέβαια ήθελα να σταθώ αντάξια των προσδοκιών των γονιών μου, αφού με εμπιστεύτηκαν σε μια τόσο τεράστια δουλειά.

Παρ’ όλα αυτά, γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους που με το ταλέντο τους και τον επαγγελματισμό τους βγήκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρξαν και πολλές δυσκολίες: covid, παγκύπριες, γυρίσματα στην Ελλάδα… Αλλά, δεν θα το άλλαζα με τίποτα!

– Παρακολουθείς σειρές (στην TV ή στο Netflix); Αν ναι ποια είναι η αγαπημένη σου και ποιον ρόλο θα ήθελες να παίξεις αν είχες την ευκαιρία;
Instagram.com/@tsiakkouaa

Και βέβαια βλέπω Netflix! Έχω δει άπειρες σειρές, αλλά αυτή που ξεχώρισα είναι το Stranger Things.

Αν είχα την ευκαιρία να παίξω κάποιον ρόλο από τις σειρές που είδα θα ήταν σίγουρα η Eleven από Stranger Things, η Wednesday, η Beth από το Queen’s Gambit… και η λίστα συνεχίζεται. Θαυμάζω άπειρα ηθοποιούς που παίζουν τέτοιους ρόλους!

– Όταν σε βλέπει έξω ο κόσμος σε αναγνωρίζει;

Πλέον όχι τόσο… πιο πολύ συνέβαινε παλαιότερα, όταν έδειχνε η τηλεόραση σειρές που συμμετείχα ή όταν βγήκε η ταινία «Βουράτε Γειτόνοι»! Θυμάμαι μου φώναζαν στον δρόμο το χαρακτηριστικό «ε τζαι Happy Birthday ρε παπά» (χαχα).

– Σε είδαμε στο TikTok και από εκεί σε αναγνωρίσαμε. Πώς και ασχολείσαι;
@tsakaratsakara

EN MESTO DNA SU AFU HAHAHA #skase #mpesfypgamw #cyprus #cy

♬ original sound – 1 million followers

Το TikTok είναι καθαρά χόμπι για να γελάμε με τους φίλους μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δει κάποιος τα βιντεάκια μου. Η ιδέα μου ήρθε στην καραντίνα που δεν είχα τίποτα απολύτως να κάνω!

– Είδαμε κάποια αρνητικά σχόλια σχετικά με την οικογένειά σου. Πώς σε επηρεάζουν;

Παλαιότερα μπορεί να με επηρέαζαν κάποια σχόλια, αλλά προσπαθούσα πάντοτε να το κρύψω με τον «δυναμικό» μου χαρακτήρα! Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ με πείραζαν τα αρνητικά σχόλια για τους γονείς μου και όχι για εμένα προσωπικά.

Από την άλλη, όπως είπα και πριν, με συγκινούν τα θετικά σχόλια και προσπαθώ να ανταποδίδω όση αγάπη λαμβάνω. Αυτό, μου το έμαθε κυρίως η γιαγιά μου, που ήταν πάντα δεκτική και αγαπούσε τον κόσμο!

– Ποια ήταν η σχέση σου με τη γιαγιά σου, Άλκηστις Παυλίδου; Ποια ανάμνηση κρατάς πάντα μέσα σου από εκείνη; Ως ηθοποιός άφησε τεράστια ιστορία, θα ήθελες να “τη φτάσεις” κάποια μέρα;
ilovestyle.com

Η γιαγιά μου ήτανε πάρα πολύ απλός άνθρωπος. Ήταν πάντα δεκτική και πάρα πολύ ταπεινή και αγκαλιάζε όλο τον κόσμο. Αυτό κράταω από τη γιαγιά μου!

Και βέβαια, θα ήθελα να την κάνω περήφανη γιατί ξέρω ότι με προσέχει από εκεί ψηλά. Μακάρι να μπορέσω να την φτάσω έστω και λίγο.

– Τι στόχους έχεις για το μέλλον; Ποια είναι τα όνειρα και τα σχέδια σου μετά τις σπουδές;

Μόλις τελειώσω τις σπουδές μου θα ήθελα να πάω για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Πιστεύω, πως ειδικά για το επάγγελμα που έχω διαλέξει, όσο πιο πολλά μαθαίνω τόσο το καλύτερο. Γι’ αυτό λέω πάντα πως θέλω να σπουδάζω μέχρι τα 25 μου.

– Μια συμβουλή που θα ήθελες να δώσεις στα νέα παιδιά / φοιτητές όπως κι εσύ!
Instagram.com/@tsiakkouaa

Να κάνουμε αυτά που εμείς επιλέγουμε, που εμείς θέλουμε και ονειρευόμαστε!

Ευχαριστούμε πολύ Μαρία για την όμορφη συζήτηση. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και να έχεις ένα λαμπρό μέλλον ως ηθοποιός (ακολουθώντας τα χνάρια της οικογένειας και φυσικά της αγαπημένης μας γιαγιάς σου)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending