fbpx

Netflix: Πάθαμε σοκ με τα ποσά που παίρνει το cast του “Stranger Things” για την 5η σεζόν!

Η 5η σεζόν του “Stranger Things”, της σειράς που σημάδεψε το Netflix και έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης, αναμένεται να είναι και το μεγάλο φινάλε!

Παρόλο που πρωτο-είδαμε το cast το 2016, η δημοφιλία όλων των προσώπων εκτοξεύθηκε μετά την προβολή της 4ης σεζόν και ως εκ τούτου αναμένεται να πάρουν τεράστιες αυξήσεις στους μισθούς τους.

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις το άρθρο, πάρε βαθιά ανάσα και ετοιμάσου γιατί -όσο μεγάλα κι αν περιμένεις να είναι τα ποσά- ένα μικρό (μπορεί και μεγάλο) σοκ θα το πάθεις κι εσύ!

Δες πιο κάτω τα «χρυσά» συμβόλαια του “Stranger Things” cast:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Puck οι μισθοί των σταρ του “Stranger Things 5” χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει τους πιο ακριβοπληρωμένους, δηλαδή τη Winona Ryder και τον David Harbour, οι οποίοι συνολικά θα αμειφθούν με $9.5 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για τα 8 επεισόδια της τελευταίας σεζόν!

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι πιο νεαροί της παρέας και συγκεκριμένα οι Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin και Gaten Matarazzo, που ήταν οι τέσσερις αρχικοί σταρ από την πρώτη πρεμιέρα και θα λάβουν από $7 εκατομμύρια. Πρόκειται για μια τεράστια αύξηση σε σχέση με την πρώτη σεζόν που ο μισθός τους ήταν $25.000 για κάθε επεισόδιο.

Στην τρίτη και τελευταία κατηγορία βρίσκονται οι Natalia Dyer, Joe Keery, Maya Hawke και Charlie Heaton, οι οποίοι θα λάβουν πάνω από $6 εκατομμύρια στον 5ο κύκλο του “Stranger Things”.

Ίσως να παρατήρησες ότι το όνομα της πρωταγωνίστριας της σειράς, Millie Bobby Brown, δεν βρίσκεται σε καμιά από τις τρεις κατηγορίες και ο λόγος είναι επειδή φαίνεται να έχει υπογράψει ένα διαφορετικό – αποκλειστικό συμβόλαιο με το Netflix! (Ποιος ξέρεις πόσων εκατομμυρίων;!)

Εσύ ήξερες ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς παίρνουν τοοοόσα πολλά λεφτά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending