fbpx

Αυτή η κυπριακή ταινία έρχεται σύντομα στο cinema & δεν πρέπει να τη χάσεις! (trailer)

Το 2020, όταν ήμασταν ακόμη σε καραντίνα… πολλοί ήταν αυτοί που ανακάλυψαν κρυφά ταλέντα και δοκίμασαν να κάνουν διάφορα «τρελά» πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έκαναν ποτέ.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση της κυπριακής ταινίας, «Το Τέρας» που έρχεται στη μεγάλη οθόνη!

Συγκεκριμένα, 45 άγνωστοι μεταξύ τους καλλιτέχνες μαζευτήκαν, μετά από πρωτοβουλία του σκηνοθέτη Σάββα Χρίστου και του κωμικού/ηθοποιού Γιώργου Κυριάκου, στο φράγμα Προδρόμου. Μέσα σε μόλις 10 ώρες κατάφεραν να γυρίσουν την πρώτη στο είδος της κυπριακή ταινία μεγάλου μήκους, η οποία αποτελεί ένα πρωτοποριακό εγχείρημα αφού γυρίστηκε με μηδενικό προϋπολογισμό!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες & πότε θα δούμε «Το Τέρας» στο cinema:

Η ταινία «Το Τέρας» είναι μια εντελώς πρωτοπόρα, πειραματική ταινία μυστηρίου, που θα κάνει πρεμιέρα στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Από τις 19 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει και στις κινηματογραφικές αίθουσες K-Cineplex και το μόνο -σίγουρο- είναι ότι δεν πρέπει να το χάσεις!

Η αγωνία σου θα κορυφωθεί, αφού πέντε άνθρωποι εξαφανίζονται και η κοινότητα ισχυρίζεται πως γι’ αυτό ευθύνεται… «Το Τέρας»! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ταινία αποτελείται από την αρχή μέχρι το τέλος της με αυτοσχεδιασμούς από τους ηθοποιούς – από τις ενδυμασίες/κουστούμια, μέχρι τα σκηνικά.

Εσύ θα πας στο cinema για να δεις «Το Τέρας»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending