fbpx

Instagram: Notifications… γιοκ με το νέο “Quiet Mode” για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Κάθεσαι κι εσύ να διαβάσεις (με το ζόρι συνήθως), αλλά δεν μπορείς να συγκεντρωθείς αφού όλο και κάποιος θα σου στείλει μήνυμα;

Έτσι, αναγκάζεσαι να διακόψεις, αφού (έστω και αν δεν το παραδέχεσαι) «σε τρώει η περιέργεια» να δεις το μήνυμα που έλαβες, καταλήγοντας να τσεκάρεις τι παίζει στο feed και στα stories… και bye – bye διάβασμα!

Το Instagram έρχεται να σε σώσει με μια νέα λειτουργία για να μη σε ενοχλούν όταν πρέπει να συγκεντρωθείς στο διάβασμα, μπας και καταφέρεις να πάρεις -επιτέλους- το πολυπόθητο πτυχίο!

Μάθε πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

YouTube.com

Το “Quiet Mode”, λοιπόν, είναι η νέα λειτουργία του Instagram, που επιλέγοντάς τη θα ενημερώνει το άτομο που σου στείλει μήνυμα ότι δεν μπορείς να απαντήσεις τη συγκεκριμένη στιγμή.

Φυσικά, η συγκεκριμένη λειτουργία θα επιτρέπει στο μήνυμα να φτάσει στα dms σου, αλλά δεν θα σου έρχεται το notification. Ταυτόχρονα θα απαντάει αυτόματα στο άτομο που σου στέλνει το μήνυμα ότι βρίσκεσαι σε Quiet Mode, μέχρι να το απενεργοποιήσεις!

Το νέο αυτό mode σίγασης στοχεύει στο να έχουν οι έφηβοι τον έλεγχο και να μην μπαίνουν στον πειρασμό, αφήνοντας πίσω το διάβασμά τους, αλλά και για να μην υπάρχει επιρροή στην ψυχική υγεία (δηλαδή να είναι λιγότερο εξαρτημένοι από την εφαρμογή).

Το Instagram απ’ ότι φαίνεται νοιάζεται για τους χρήστες του και συνεχώς εξελίσσεται! Επιπλέον, εισάγει λειτουργίες για περισσότερο έλεγχο σχετικά με το τι εμφανίζεται στη ροή σου. Για παράδειγμα, πλέον μπορείς να επισημάνεις περιεχόμενο με μια ετικέτα «Δεν ενδιαφέρομαι» και θα έχεις ακόμη και την επιλογή για τον αποκλεισμό λέξεων, emoji ή hashtags!

Γράψε μας σε σχόλιο αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς το “Quiet Mode” στο Instagram! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending