fbpx

Μάθε ποιο ψηφίστηκε ως το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Κύπρου το 2022!

Σίγουρα έκανες κι εσύ την επίσκεψή σου σε κάποιο από τα Χριστουγεννιάτικα χωριά της Κύπρου φέτος τις γιορτές. Πολλά από αυτά κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να σε μαγέψουν!

Ωστόσο, παρόλο που το κάθε Χριστουγεννιάτικο χωριό ήταν ξεχωριστό και μοναδικό, μόνο ένα κατάφερε να πάρει τον τίτλο «το καλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό» για τις χρονιές 2022-2023, μέσα από έναν νέο θεσμό του Υφυπουργείου Τουρισμού στο Cyprus Hospitality Awards 2023.

Μάθε πιο κάτω ποιο είναι αυτό το Xmas village:

Facebook.com/@Φικάρδου

Το Μεσαιωνικό Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Φικάρδου, λοιπόν, ψηφίστηκε ως το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η βράβευση έγινε από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, αφού το χωριό Φικάρδου κατάφερε να ξεχωρίσει για τη μοναδική του θεματολογία και αισθητική του, την φιλοξενία του, αλλά και το πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα! 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Xmas village εξασφάλισε την υψηλότερη αξιολόγηση από πέραν των 150000 επισκεπτών του.

Εμείς πάντως -ήδη- αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα για τον Δεκέμβριο του 2023, όπου ευελπιστούμε να δούμε ακόμη πιο ανανεωμένα τα χριστουγεννιάτικα χωριά με ακόμα πιο πλούσια προγράμματα!

Γράψε μας σε σχόλιο αν συμφωνείς ότι το Φικάρδου ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending