fbpx

Κάτι νέο παίζει στα κτήρια του ΤΕΠΑΚ και επιτέλους οι φοιτητές της Λεμεσού “ηρέμησαν”!

Με την επιστροφή τους πίσω στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Λεμεσού είχαν μια τεράστια έκπληξη, για την οποία ανυπομονούσαν εδώ και καιρό!

Στην αυλή του κτηρίου Α. Θεμιστοκλέους λειτούργησε το ολοκαίνουριο κατάστημα ΖΟΡΠΑΣ και επιτέλους οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ “ηρέμησαν”, αφού έχουν πλέον το δικό τους φοιτητικό spot για το καθημερινό τους break.

Εμείς, μόλις μάθαμε τα νέα ενθουσιαστήκαμε και φύγαμε για Λεμεσό ώστε να δούμε τον χώρο από κοντά. Και όπως ήταν αναμενόμενο, μας “ποζάρατε”, συμμετείχατε στο νέο μας γκάλοπ και φυσικά ήπιαμε παρέα τον καφέ μας!

Όλα όσα είδαμε στο νέο κατάστημα ΖΟΡΠΑΣ στο ΤΕΠΑΚ:

Είναι αυτό που “έλειπε” από το ΤΕΠΑΚ για να αποκτήσει ζωή!

Φτάνοντας στην όμορφη Λεμεσό κατευθυνθήκαμε προς τα κεντρικά κτήρια του ΤΕΠΑΚ για να δούμε το νέο “στέκι” του πανεπιστημίου!

Αρχικά, δεν πιστεύαμε πόσο πολύ κόσμο είχε – φανταζόμαστε κανείς δεν είχε μπει στο μάθημα εκείνη την μέρα! 😅 Όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα από φοιτητές που απολάμβαναν τον Coffee Berry καφέ τους και τα αγαπημένα τους τσιμπήματα από τους Φούρνους Ζορπάς.

Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι το πόσο wow διαμόρφωσαν τον χώρο της αυλής και τον μετέτρεψαν σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο χώρο για να κάνεις το διάλειμμά σου! Αν δεν έχεις πάει ακόμη, μπορείς να δεις τον χώρο και από τις φωτογραφίες.

Είναι ο ιδανικός χώρος για να περάσεις ευχάριστα το break σου ανάμεσα στα μαθήματα και είναι τόσο cozy, που σε κάνει να ξεχνάς πόσες ώρες πέρασες εκεί!

Στο νέο κατάστημα ΖΟΡΠΑΣ μπορείς να φας το lunch σου, να παίξεις χαρτιά με τους φίλους σου, ή ακόμη και να να συζητήσεις με τους συμφοιτητές σου για το ομαδικό σας project.

Πλέον, δεν θα χρειάζεται να “τριγυρνάς” για να βρεις χώρο να περάσεις το “κενό” σου, μιας και ο Φούρνος Ζορπάς βρίσκεται στο κτήριο Α.Θεμιστοκλέους, δίπλα δηλαδή από τις αίθουσες που κάνεις τα μαθήματά σου.

Άσε που δεν θα ψάχνεις πού πήγαν οι συμφοιτητές σου, αφού όλοι θα είναι εκεί!

Επίλεξε ό,τι θέλεις να φας ή να πιεις, χωρίς να πρέπει να βγεις εκτός uni!

Παρόλο που στο κατάστημα είχε πλημμυρίσει από φοιτητές, ούτε που καταλάβαμε πόσο γρήγορα πήραμε το freddo espressάκι μας και τα “συνοδευτικά” μας!

Φυσικά, εμείς “πελαγώσαμε” μπροστά στις τόσες επιλογές, αφού δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε αν θέλουμε ζεστό σάντουιτς, ή φρέσκο κρουασάν βουτύρου, ή απλώς μια κλασική σοκολατίνα ή μήπως… όλα μαζί!

Ο Αντρέας αφού πέρασε κανένα 10λεπτο μπροστά από το ψυγείο, μέχρι να αποφασίσει, εντόπισε τα γεύματα γιαουρτιού, τα οποία όπως μάθαμε είναι “new entry” προϊόν.

Και εδώ είναι που κάνεις τη σκέψη πως τα φρέσκα προϊόντα στο ψυγείο είναι πάρα πολύ βολικά για ‘σένα που δεν το έχεις με το πρωινό ξύπνημα γιατί θα μπορείς να τσιμπήσεις κάτι στα γρήγορα χωρίς να αγχώνεσαι πως θα αργήσεις στο μάθημα.

Ανάμεσα σε άλλες επιλογές που έχεις είναι να φτιάξεις τη δική σου σαλάτα ή σάντουιτς, να απολαύσεις λαχταριστά φουρνιστά, ψωμιά αλλά και ολόφρεσκα γλυκά – για τις στιγμές που επιζητείς επίμονα μια δόση ζάχαρης!

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο χαμογελαστό και full εξυπηρετικό προσωπικό που είναι ικανοί να σου φτιάξουν τη διάθεση πριν από το μάθημα!

Είσαι φοιτητής του ΤΕΠΑΚ; Με το My Bakery App έχεις αποκλειστικά προνόμια!

Το καλύτερο σου το αφήσαμε για το τέλος! Αν είσαι φοιτητής στο ΤΕΠΑΚ έχεις αποκλειστικά προνόμια, μόνο για ‘σένα, μέσω του My Bakery App! Συγκεκριμένα, έχεις:

  • 1% cashback σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς και αν γίνεις μέλος του “My Bakery student” έχεις 1% extra cashback για τις αγορές σου εντός του πανεπιστημίου.
  • Ο 1ος σου καφές είναι κερασμένος (ισχύει για εξαργύρωση μόνο στο ΤΕΠΑΚ)!
  • Δώρο στα γενέθλιά σου, στην ονομαστική σου εορτή και άλλες αποκλειστικές προσφορές!

Πώς να γίνεις μέλος στο “My Bakery student”; Μπες στο My Bakery App και ακολούθησε τα βήματα:

  1. Από το Menu στα αριστερά θα επιλέξεις “Προφίλ”
  2. Ακολούθως επιλέγεις το 3ο εικονίδιο (στα δεξιά)
  3. Εκεί καταχωρείς τον αριθμό της φοιτητικής σου ταυτότητας! 

Αν θα κατεβάσεις το app για 1η φορά, θα επιλέξεις “εγγραφή”, ακολούθως θα συμπληρώσεις τα πεδία στο “Προφίλ” και μετά ακολουθείς τα πιο πάνω βήματα για το “My Bakery student”

Τόσο απλά! Για IOS κατέβασε εδώ! | Για ANDROID κατέβασε εδώ!

Επιτέλους το ΤΕΠΑΚ απέκτησε αυτό που του έλειπε και είμαστε σίγουροι πως το νέο κατάστημα ΖΟΡΠΑΣ θα γίνει το αγαπημένο στέκι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending