fbpx

Κυπριακό Vs Ελληνικό version του “Asereje”! Εσύ ποιο προτιμάς;

Καθώς scroll-άραμε στην αγαπημένη μας (για τις ημέρες που βαριόμαστε και την ψυχή μας) εφαρμογή, δηλαδή στο TikTok… πέσαμε πάνω σε ένα βιντεάκι με έναν γνώριμο ήχο!

Οι αναμνήσεις ξύπνησαν ξανά στο μυαλό μας και σύντομα καταλάβαμε ότι πρόκειται για τη διασκευή ενός Ισπανικού τραγουδιού που κυκλοφόρησε το 2003… 20 ολόκληρα χρόνια πριν (omg!)

Και για να καταλάβεις για ποιο ακριβώς τραγούδι μιλάμε δες το πιο κάτω τα videos:

@music_around Βαρβάρα Αργυρού, Archolekas – Άσε Μας Ρε Μαμά #βαρβαρα #αρχολεκας #barbaraargyrou #archolekas #asemasremama #fy #fyp #fypシ゚viral #fypage #foryou #foryoupage #lyrics #greektiktok #greeklyrics #greekmusic #greece #music_around ♬ original sound – Music Around

Πιστεύουμε πως κι εσύ κατάλαβες αμέσως για ποιο τραγούδι μιλάμε… Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι το The Ketchup Song  ή αλλιώς “Asereje”, από τις Las Ketchup, αποτελεί μέχρι σήμερα ένα αγαπημένο τραγούδι των 00’s (που παίζει ακόμα σε κάθε party)!

Στην ελληνική διασκευή η Barbara Argyrou και ο Archolekas αντί για “asereje” μας τραγουδάνε «Άσε μας ρε μαμά, μπαμπά…» και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην ταυτιστούμε με τα lyrics.

Η πιο πάνω διασκευή έγινε για τις ανάγκες της σειράς του “Alpha” «Άσε μας ρε μαμά», το 2021 και τους στίχους έγραψε ο Λεωνίδας Κουλουρής. Ακούγοντας, όμως, το συγκεκριμένο version ο νους μας δεν πήγε μόνο στο original τραγούδι…

Θυμηθήκαμε και το κυπριακό version φυσικά, που δεν είναι άλλο από το «Έτον, έτον τον Κυπραίο που εγίνην Ευρωπαίος, χώρκατος αλλά ωραίος!», το οποίο τραγούδησε η Ναστάζια στη σειρά «Βουράτε Γειτόνοι».

Εσύ προτιμάς το Κυπριακό ή Ελληνικό version του “Asereje”; Γράψε μας στα comments! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending