fbpx

Cyprus Comic Con: Το αγαπημένο event επιστρέφει επιτέλους μετά από 4 χρόνια!

Το μεγαλύτερο event για τους fans των comic (κι όχι μόνο) επιστρέφει στην Κύπρο μετά από 4 χρόνια… και η χαρά δεν περιγράφεται!

Πρόκειται για ένα ετήσιο συνέδριο πολλαπλών ειδών, γεμάτο με συναρπαστικές δραστηριότητες της pop culture, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών παραστάσεων, cosplay, εκθέσεων καλλιτεχνών, gaming tournaments, φεστιβάλ κινηματογράφου, exclusive shopping, διεθνών Special Guest stars και πολλά άλλα!

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Φέτος, μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, λοιπόν, επιστρέφει και το κυπριακό Comic Con και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσεις…

Μάθε πιο κάτω πότε θα πραγματοποιηθεί:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cyprus Comic Con (@cypruscomiccon)

Το Cyprus Comic Con 2023 επιστρέφει το φθινόπωρο… Και συγκεκριμένα στις 7 & 8 Οκτωβρίου. Πού αλλού; Στην Κρατική Έκθεση, φυσικά!

Είτε είσαι λάτρης των comic, είτε είσαι film lover, είτε ένας αφοσιωμένος cosplayer, gamer ή απλά είσαι περαστικ@ και έχεις την περιέργεια να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία, ανακαλύπτοντας την τεράστια ποικιλομορφία της pop κουλτούρας και των trends της, τότε το Cyprus Comic Con έχει κάτι ειδικά για εσένα!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ!

Μην ξεχάσεις να κάνεις join το Facebook Event!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending