fbpx

Αυτός είναι ο Κύπριος φοιτητής που είναι πάντα “έξαλλος” στο TikTok… κι εμείς τον “πάμε” πολύ!

Ο Μάριος Ανδρέου είναι φοιτητής Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και πιθανότατα θα τον ξέρεις από το TikTok! Έχει πάνω από 11 χιλιάδες followers, μέχρι στιγμής και με το χιούμορ του μας φτιάχνει τη διάθεση.

Εμείς μιλήσαμε μαζί του για να μάθουμε περισσότερα για εκείνον και τα viral βιντεάκια του, αλλά και τι σχέδια έχει για το μέλλον. Άραγε θα τον δούμε ως “Stand Up Comedian”… αντί λογιστή; Πάμε να δούμε τι μας είπε στην πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη!

Δες πιο κάτω όσα μας είπε ο Μάριος:


ΕΡ: Γεια σου Μάριε! Πες μας για αρχή λίγα πράγματα για ‘σένα!


@andreou_m🤷🏻‍♂️ IG:andreoum_♬ πρωτότυπος ήχος – Marios Andreou

“Γεια σου Ναταλία! Αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω γι’ αυτήν την όμορφη συνέντευξη. Είμαι 23 χρονών και σπουδάζω Accounting, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Τελειώνω τώρα, αυτό το ακαδημαϊκό εξάμηνο.

Τα hobbies μου είναι το ποδόσφαιρο και να παρακολουθώ Stand-up comedy. Επίσης μου αρέσει να ακούω διάφορα podcast.”


ΕΡ: Στο TikTok έχεις φανατικό κοινό! Όπως γράφεις και στο προφίλ σου “Quarantine caused this”, άρα ξεκίνησες να ασχολείσαι κι εσύ στην καραντίνα. Πώς εξελίχθηκε μετά όλο αυτό;


“Όπως -σχεδόν- όλοι, έτσι και εγώ είχα δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok -κυρίως- για να περνώ τον απεριόριστο ελεύθερο χρόνο μου μέσα στην καραντίνα.

Έτσι, δειλά – δειλά και με την ώθηση των φίλων μου κάνω το πρώτο μου βιντεάκι, όπου είχε πάει απίστευτα καλά… το παρακολούθησαν περίπου 10 άτομα (βεβαίως – βεβαίως!). Λογικά η μητέρα, ο πατέρας μου και οι φίλοι μου! χαχαχα. Άλλωστε ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα likes. Προτιμώ να ανεβάζω «χιουμοριστικά βίντεο» που είναι κάτι που μου αρέσει και με γεμίζει ως άνθρωπο.

Στη συνέχεια και μετά από καιρό τα βιντεάκια μου είχαν ξεκινήσει να έχουν μεγαλύτερη απήχηση, καθώς και η συχνή αλληλεπίδραση με τον κόσμο που τα παρακολουθούσε!”

@andreou_m

“Vote for me” IG:andreoum_

♬ πρωτότυπος ήχος – Marios Andreou


ΕΡ: Περίμενες ότι θα είχες τόση απήχηση ώστε να δείξουν τα βιντεάκια σου σε εκπομπές στην TV, όπως το La Casa De Mikel;


“Για να είμαι ειλικρινής όχι δεν το πίστευα. Το γεγονός, όμως, ότι κάποια από τα βίντεο μου τα είχαν δείξει στην τηλεόραση, όπως πολύ σωστά ανέφερες, δεν σημαίνει κάτι για έμενα. Απλά τους άρεσαν τα συγκεκριμένα και τα πρόβαλαν!”


ΕΡ: Πιστεύεις ότι ο κόσμος ταυτίζεται με όσα λες; Πώς εμπνέεσαι;


“Αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά πιστεύω πως επειδή τα πλείστα βιντεάκια έχουν ως θεματική την καθημερινότητα μας, ναι πολλοί είναι αυτοί που μπορεί να ταυτιστούν!

Άλλωστε υπήρξαν αρκετές φορές που μου είχαν στείλει μήνυμα στο Instagram, ζητώντας μου να κάνω βίντεο για να ακούσουν την αντίδρασή μου πάνω σε κάποιο θέμα που δεν είχα κάνει.”

@andreou_m #συρραφή με τον χρήστη @Nikos Peletie ♬ πρωτότυπος ήχος – Marios Andreou


ΕΡ: Εκτός από fans έχεις και “haters”; Ποιο ήταν το πιο αρνητικό σχόλιο που είδες/άκουσες ποτέ για ‘σένα και πώς το αντιμετώπισες;


“Παραδόξως, δεν λαμβάνω συχνά αρνητικά σχόλια. Τα πλείστα είναι θετικά, αλλά θυμάμαι ένα… το αγαπημένο μου αρνητικό σχόλιο που ήταν: “ίντα μούττη εν τούτη;” Ήταν κάτι που με έκανε να γελάσω πολύ!”


ΕΡ: Σκέφτηκες ποτέ να εξελίξεις αυτό που κάνεις στο TikTok; Π.χ. να κάνεις δικό σου κανάλι στο YouTube ή να βρεις τρόπο να βγάζεις χρήματα μέσα από αυτό;


Πολλές φορές είχε περάσει από το μυαλό μου ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δηλαδή, να κάνω ένα κανάλι στο YouTube με θεματική που έχω ήδη σκεφτεί. Πιστεύω, όμως, πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, ούτε και είμαι έτοιμος, αφού τη δεδομένη στιγμή έχω ως προτεραιότητα τη σπουδή μου και τον επαγγελματικό μου προσανατολισμό στον τομέα αυτό.

@andreou_m“Φήμες λένε ότι εννά ππέσω με τις κλάτσες πόψε” IG:andreoum_♬ πρωτότυπος ήχος – Marios Andreou


ΕΡ: Μετά τις σπουδές τι; Πες μας τους στόχους σου για το μέλλον!


“Οι στόχοι μου μετά τις σπουδές είναι να εργοδοτηθώ στον τομέα μου, σε έναν αξιόλογο οργανισμό και παράλληλα θα παρακολουθώ μαθήματα για το ACCA.

To TikTok ποτέ δεν ήταν προτεραιότητά μου, πάντα ήταν το μέσο που με έκανε να ξεχνιέμαι από την καθημερινότητα και να εκφράζω τις σκέψεις μου με χιουμοριστική διάθεση. Έτσι θέλω να το κρατήσω και μετά!”


ΕΡ: Πες μας μια συμβουλή που σου έδωσαν, την κράτησες και πιστεύεις ότι αξίζει να τη μάθουν κι άλλοι νέοι!


“Ξεκινώντας το TikTok ανησυχούσα για τα σχόλια του κόσμου και ποια θα ήταν η αντιμετώπιση που θα είχα.

Αυτό, όμως, δεν το άφησα να με επηρεάσει και η συμβουλή μου ειδικά προς τα νέα παιδιά είναι να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να μην αφήνουν τους φόβους να τους τα στερούν!”

Ευχαριστούμε πολύ Μάριε για την όμορφη κουβέντα. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending