fbpx

Αυτό το εντυπωσιακό Rooftop βρίσκεται στην Κύπρο και μάλιστα σε φοιτητικές εστίες!

Από τη φωτογραφία ίσως να μην μπορείς να μαντέψεις σε ποια πόλη βρίσκεται αυτό το εντυπωσιακό rooftop, όμως, δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία!

Το Loft είναι το νέο Cafe all day Bar & Restaurant που, όπως θα δεις και από τις φώτος, κάνει ένα γερό “upgrade” στο lifestyle των φοιτητών της Κύπρου! Πού θα το βρεις; Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, βρίσκεται στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στις φοιτητικές εστίες SIX του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Μόλις μάθαμε για το νέο rooftop, δεν χάσαμε ευκαιρία και βρεθήκαμε εκεί παρέα με τον Αντώνη που είναι φίλος μας και φοιτητής του UNIC!

Δες πιο κάτω γιατί αξίζει να κάνεις το Loft το φοιτητικό σου στέκι:

Θέα που κόβει την ανάσα και απίστευτα μοντέρνος χώρος!

Όταν πρωτοάνοιξαν οι εστίες SIX στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είχαμε ενημερωθεί πως θα άνοιγε ένας ωραίος, φοιτητικός χώρος στον 12ο όροφο και επιτέλους έφτασε αυτή η στιγμή!

Ανεβαίνοντας, λοιπόν, στο rooftop… η θέα είναι απίστευτη, αφού από όπου κι αν κοιτάξεις μπορείς να δεις σχεδόν ολόκληρη τη Λευκωσία από ψηλά!

Πόσο τυχεροί είναι οι φοιτητές του UNIC που έχουν έναν τόσο εντυπωσιακό και άνετο χώρο κοντά στο πανεπιστήμιό τους, που μπορούν να επισκεφθούν κάθε στιγμή της ημέρας!

Η μοντέρνα διακόσμηση σε συνδυασμό με το το cozy περιβάλλον και το φιλικό προσωπικό σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή!

Άσε που οι wow “πινελιές” στον χώρο όπως η πισίνα στη βεράντα, το neon sign στο μπαρ και το Instagrammable τζάκι (με τεχνητή φωτιά!) μας μάγεψαν τόσο που δεν ξέραμε τι να φωτογραφίσουμε πρώτα!

Ιδανικός χώρος για όλες τις ώρες της ημέρας

Για αρχή κάτσαμε σε ένα από τα πολλά χαμηλά τραπεζάκια κοντά στο παράθυρο ώστε να απολαύσουμε τον πρώτο καφέ της μέρας και να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε, αφού υπάρχουν αρκετές πρίζες για το λάπτοπ σου.

Επίσης ο χώρος είναι τόσο φιλικός που, εκτός από break για καφεδάκι, προσφέρεται να κάνεις meeting για την ομαδική εργασία σου ή ακόμη και να αναζητήσεις τον 4ο παίχτη στην μπιρίμπα!

Και επειδή αγαπάμε πολύ την παροιμία «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» ψάξαμε να δούμε τι επιλογές έχουμε σε φαγητό.

Ο Χαρής που ως γνωστόν… είναι της διατροφής επέλεξε για μεσημεριανό τη σαλάτα με φύλλα ρόκας και goat cheese, ενώ η Στέφανη (που λατρεύει το ρύζι) παρήγγειλε ριζότο με μανιτάρια. Ο Αντώνης δοκίμασε το fish and chips.

Εννοείται πως κάναμε και share τα λαχταριστά mini burgers, γιατί δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε! Αν θες κι εσύ να απολαύσεις lunch break με θέα, οι επιλογές ικανοποιούν όλα τα γούστα και οι τιμές είναι πολύ λογικές.

Αν πάλι, παίζει να το ενδεχόμενο να βγείτε με την παρέα σου για φαγητό το βράδυ, το Loft σερβίρει τα πιάτα του μέχρι και τις 22:00! Και τα Σαββατοκύριακα, προσφέρει και brunch 11:00-16:00!

Απόλαυσε after-drinks με μοναδικό view!

Και αφού κάναμε τα γυρίσματα του νέου μας γκάλοπ (stay tuned για να το δεις στο Instagram μας!) αλλάξαμε spot για να πιούμε ένα… cocktail-άκι!

Τα παιδιά στο bar μας πρότειναν το Athenian Spritz που είναι ένα γευστικό και πολύ δροσιστικό aperitif με μυρωδιές από εσπεριδοειδή που θα το βρεις μόνο στο Loft!

Το ποτό σε συνδυασμό με χαλαρή κουβέντα και θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα ήταν το highlight μέσα στη μέρα μας! Θα επιστρέφαμε στο Loft μόνο και μόνο για να απολαύσουμε ξανά αυτή τη στιγμή!

Όσο για το “dress code” μην σε ανησυχεί. Μπορεί το Loft να είναι ένας χώρος πολύ luxurious, όμως, μπορείς να νιώσεις άνετα και να πας όπως είσαι. Είτε με τα ρούχα που πας στο uni ή αν προτιμάς βάλε και τα καλά σου… It’s up to you!

Events & θεματικές βραδιές που δεν πρέπει να χάσεις

Στον χώρο παίζει καθημερινά commercial house μουσική, ενώ κάθε Πέμπτη διασκεδάζουμε σε ρυθμούς RNB… με το πάρτυ να κορυφώνεται στις 9:00 το βράδυ! Και για τους φίλους της ελληνικής μουσικής, οι Κυριακές είναι… “Ellinika I like”!

Σου κάνουμε spoil ότι σύντομα θα αρχίσουν να διοργανώνονται περισσότερα φοιτητικά parties, festivals και θεματικές βραδιές, όπως karaoke nights και διαγωνισμοί σκακιού!

Το καλύτερο σου το αφήσαμε για το τέλος…

Σίγουρα θα σκέφτεσαι πόσο τυχεροί είναι οι φοιτητές του UNIC που μπορούν να επισκέπτονται το Loft καθημερινά, όμως, μάθε κι αυτό: Αυτό το rooftop είναι ανοικτό για για όλους.

Άρα αν σπουδάζεις σε οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο μπορείς να το επισκεφθείς κι εσύ όποτε θέλεις. Και μάλιστα, ανεξαρτήτως καιρού, αφού είναι ένα από τα λίγα rooftops της Κύπρου που είναι ανοιχτό ολόχρονα, κάτι που το κάνει ακόμη πιο μοναδικό!

Ακολούθησε το Loft Nicosia στο Instagram!

Ανοικτό καθημερινά από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 12:00 μ.μ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending