fbpx

Το αγαπημένο σου beauty brand τώρα και με online κατάστημα στην Κύπρο… και με έκπτωση!

Η DUST+CREAM, με slogan “Make Up your own story”, σε εμπνέει και σε ξεσηκώνει, όχι μόνο να είσαι ο εαυτός σου, αλλά και να εκφράζεις τη διάθεση και την προσωπικότητά σου!

Είσαι ξεχωριστή, έχεις το μοναδικό προσωπικό σου στυλ και τη δική σου ιστορία να διηγηθείς. Καιρός να το δείξεις! Είτε θέλεις ένα φυσικό και απαλό look, είτε κάτι πιο bold και εκκεντρικό, δεν υπάρχουν κανόνες! Όταν αισθάνεσαι όμορφη, είσαι ΕΣΥ!

Στην DUST+CREAM, τον απόλυτο beauty προορισμό με καταστήματα πλέον σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, αλλά και online shop, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να αναδείξεις τα πιο δυνατά σου σημεία και να “φωνάξεις” ποιά είσαι!

Πάντα ενημερωμένη για τα latest trends, η DUST+CREAM προσφέρει μια τεράστια γκάμα με περισσότερα από 1,500 προϊόντα για make up, skin care, body care και αρώματα, για γυναίκες και άντρες που αναζητούν την Value for Money ομορφιά.

Δες όσα χρειάζεται να ξέρεις για να επωφεληθείς στο full:

1
Έχεις έκπτωση!

Στην DUST+CREAM, η ομορφιά και η περιποίηση είναι για όλους, και για αυτό, όσον αφορά τις τιμές, πολύ απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός! Για σένα, την 24/7 beauty addict, το eshop της DUST+CREAM θα σου χαρίσει ώρες σκρολαρίσματος και έμπνευσης αλλά και 10% έκπτωση στην πρώτη σου online αγορά. Απλά χρησιμοποίησε τον κωδικό ORDER1022.

2
Non-stop προσφορές

Αυτό που επίσης θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, είναι οι ασταμάτητες προσφορές! Γι’ αυτό, αν είσαι fan του make up και skin care, καλά θα κάνεις να τσεκάρεις τακτικά το site! Για τις online αγορές, οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 2 εργάσιμων ημερών με εξαιρετικά χαμηλό κόστος μεταφορικών, ενώ απολαμβάνεις δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €30.

*Bonus Fact: Θα βρεις πολλές διαφορετικές επιλογές σε gift boxes στο site!

3
Ενημερώσου για τα πάντα

Αν θέλεις να είσαι up-to-date με όλα τα beauty και makeup trends, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις εγγραφή στο newsletter, για να μη σου ξεφεύγει τίποτα! Με την εγγραφή σου θα εξασφαλίσεις αυτόματα 10% έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!

4
Look of the month

Το καλύτερο όμως στο αφήσαμε για το τέλος! Η DUST+CREAM φροντίζοντας να σε κρατάει πάντα ενήμερη για τα τελευταία trends στο make up έχει, εδώ και καιρό, καθιερώσει τη δική της πρόταση ομορφιάς, το Look of the month.

Τι εννοούμε με αυτό; Μπαίνοντας στο online store θα σε καλωσορίσει το Look of the month με την επιλογή “Get the look”. Εκεί, θα βρεις όλα τα προτεινόμενα προϊόντα για να δημιουργήσεις και εσύ το ίδιο λουκ! Τέλειο;

“MAKE UP YOUR OWN STORY”


Shop online: www.dustandcream.cy

Καταστήματα:
Λευκωσία: Nicosia Mall & Λήδρας 130
Λεμεσός: Ανεξαρτησίας 84-86
Λάρνακα – Metropolis Mall
Πάφος: Αγ. Παύλου & Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων 2

Follow DUST+CREAM
Instagram: dustandcream.cy
Facebook: DUST+CREAM Cyprus
TikTok: dustandcream.cyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending