fbpx

Η Exness ανοίγει θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές πανεπιστημίου!

Η Exness, μια παγκόσμια fintech εταιρεία που ειδικεύεται στο trading, ανακοινώνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης (Cyprus summer internship program) Exness Internships 2023. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που ο κορυφαίος broker προσφέρει junior θέσεις σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν εργασιακή πείρα στον τομέα της εξειδίκευσής τους. Το πρόγραμμα Exness Internships είναι ανοιχτό σε όλους τους φοιτητές ενός ευρέως φάσματων ειδικοτήτων.

Το πρόγραμμα Exness Internship θα είναι επί πληρωμή και θα έχει διάρκεια 8 εβδομάδων, από τις 09 Ιουνίου μέχρι 4 Αυγούστοι 2023. Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από διαφορετικά τμήματα της ραγδαίως αναπτυσσόμενης εταιρείας βάσει του επαγγελματικού τους προσανατολισμού.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους, οι επιλεγμένοι φοιτητές θα μπορούν να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία από πρότζεκτ μεγάλης εμβέλειας και να λάβουν καθοδήγηση από επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής τους άσκησης, οι φοιτητές θα λάβουν, επιπλέον, πιστοποιητικό το οποίο θα μπορούν να προσθέσουν στο βιογραφικό τους.

Οι φοιτητές που θα λάβουν μέρος στο προγραμμα Exness Internships κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου των 8 εβδομάδων, θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν εταιρικά οφέλη της Exness όπως το εταιρικό γυμναστήριο, εταιρικό γιατρό και μια σειρά από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Οι υποψήφιοι, πριν επιλεγούν, θα περάσουν από διαδικασία συνέντευξης. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν τις ανοιχτές θέσεις πρακτικής άσκησης και να υποβάλουν αίτηση εδώ. Η τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης είναι 28 Απριλίου 2023.

Η Exness είναι ένας παγκόσμιος broker που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής με σκοπό να δημιουργήσει ένα ιδανικό trading περιβάλλον για επενδυτές αλλά και να ανεβάζει τον πήχη του τομέα. Το ήθος και το όραμα της Exness στοχεύουν στην παροχή μιας trading εμπειρίας όπως θα έπρεπε να είναι και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε τριβή. Η δέσμευση και τη ταυτότητα της Exness μέσα από τις δύο πτυχές της, την τεχνολογία και την ηθική, καθώς και η πιστή βάση πελατών της, η οποία απαριθμεί πάνω από 500 χιλιάδες ενεργούς traders, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της παγκόσμιας επωνυμίας. Σήμερα, η Exness καταγράφει πάνω από 3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μηνιαίο όγκο συναλλαγών, ενώ παράλληλα εστιάζει σε μια επεκτατική στρατηγική για νέες περιοχές του κόσμου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending