fbpx

Το Κέντρο Γλωσσών του ΤΕΠΑΚ διοργάνωσε 2 ο πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας για Ουκρανούς πρόσφυγες!

Το Κέντρο Γλωσσών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργάνωσε, με επιτυχία, νέο εντατικό πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού για Ουκρανούς πρόσφυγες που έχουν καταφύγει στην Κύπρο, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

Το πρόγραμμα, το οποίο διήρκεσε από τον Νοέμβριο 2022 μέχρι τον Φεβρουάριο 2023, διοργανώθηκε δωρέαν, με την οικονομική στήριξη του «Κέντρου Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Σοφοκλέους» (ΚΕΠΑΚΥ).

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια στοιχειώδη γνώση και χρήση της ελληνικής γλώσσας και να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από διάφορες δραστηριότητες, με απώτερο στόχο τη διευκόλυνση της διαδικασίας ένταξης τους στην κυπριακή κοινωνία. Το πρόγραμμα παρακολούθησαν πέραν των 20 ατόμων.

Πρόκειται για το δεύτερο πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού για Ουκρανούς πρόσφυγες που διοργανώνει δωρεάν το Κέντρο Γλωσσών του ΤΕΠΑΚ, με την οικονομική στήριξη του ίδρυματος «ΚΕΠΑΚΥ».

Το Κέντρο Γλωσσών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το ίδρυμα «ΚΕΠΑΚΥ» για τη συνεργασία και την έμπρακτη στήριξή του σε αυτού του είδους τα προγράμματα του Κέντρου.

Το Κέντρο Γλωσσών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2007, προσφέροντας στους φοιτητές, στο προσωπικό και στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να μάθει γλώσσες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cut.ac.cy/faculties/languagecentre/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending