fbpx

EcoX Cyprus #17: Το blockchain στην βιομηχανία των ακινήτων!

Συζητούμε πως το blockchain βοηθάει τη βιομηχανία των ακινήτων.

Η τεχνολογική κοινότητα EcoX Cyprus διοργανώνει εκδήλωση δικτύωσης στη Λεμεσό και ανοικτή συζήτηση με τίτλο το Blockchain στη βιομηχανία των ακινήτων.

Στην εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2022 στις 7.30μμ στο Vinylio Wines Etc έχουν καλεστεί άτομα του τοπικού και διεθνές οικοσυστήματος τεχνολογίας με στόχο να συζητήσουμε με τους παρευρισκόμενους τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και το μέλλον των αποκεντρωμένων τεχνολογιών (blockchain) στη βιομηχανία των ακινήτων (real estate).

Οι εφαρμογές αποκεντρωμένων τεχνολογιών αλλάζουν τη ζωή μας καθημερινά. Οι κυβερνητικές πολιτικές, ο ερευνητικός ακαδημαικός κόσμος και οι επιχειρήσεις οφείλουν να δουλέψουν μαζί στις συγκεκριμένες τεχνολογίες για ένα κτίσουμε ένα καλύτερο κόσμο.

«Οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες δεν έχουν εφαρμογές μόνο στα κρυπτονομίσματα. Οι εφαρμογές τους είναι οριζόντιες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές βιομηχανίες. Μια από αυτές είναι η βιομηχανία ακινήτων. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες μπορούν να εφαρμοστούν κυρίως όπου χρειάζεσαι να κτίσεις εμπιστοσύνη μεταξύ δυο συναλλαγών ή εκεί που χρειάζεσαι περισσότερη ασφάλεια. Συζητούμε για ένα κόσμο που δεν θα χρειάζεσαι μεσάζοντες για να ενισχύεις την εμπιστοσύνη στο κόσμο των ακινήτων και σας περιμένουμε,» αναφέρει ο συντονιστής της κοινότητας EcoX Cyprus και δημοσιογράφος τεχνολογίας Panis Pieri.

Ανάμεσα στους καλεσμένους μας έχουμε τη γνωστή δικηγόρο τεχνολογίας Χριστιάνα Αριστίδου, τον ιδρυτη του EcoX Jorge Sebastiao και τους έμπειρους επαγγελματίες σε θέματα αποκεντρωμένων τεχνολογιών Γιώργο Αγαθαγγέλου και Γιάννη Μενελάου.

Η εκδήλωση στηρίζεται από τη NovusAlpha. Η συζήτηση θα γίνει στα αγγλικά. Θα ακολουθήσει δικτύωση στο Vinylio Wines etc.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες για αυτό κάντε εγγραφή στο https://www.meetup.com/ecoxcyprus/events/292319436/

Για ενημερώσεις για τις εκδηλώσεις της χρηματοοικονομικής κοινότητας (fintech) EcoX Cyprus στο #EcoXCyprus.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending