fbpx

Εμφανίστηκε ο Σταύρος Γεωργάς ο viral «γύπας του TikTok» που στέλνει ηχητικά στις γυναίκες!

«Καλησπέρα (name), κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι».

Αυτό είναι το ηχητικό μήνυμα που σίγουρα άκουσες εκατομμύρια φορές αυτές τις μέρες στο TikTok και στο Instagram, αφού ο «Σταύρος Γεωργάς» προκάλεσε πανικό στα social media με το ίδιο ηχητικό μήνυμα που στέλνει σε δεκάδες κοπέλες…

@marychellyn κώστας, γιάννης, χρήστος, πέτρος αχαα φώναξε μου τον γιώργο βαιμπς #greekaesthetic ♬ original sound – mary 💕🍷

Έχεις κι εσύ απορία ποιος είναι αυτός ο «Σταύρος Γεωργάς»; Εμφανίστηκε στο TikTok!

Ο «Σταύρος Γεωργάς» έκανε την εμφάνισή του στο TikTok με ένα προφίλ με τη φωτογραφία από την παραλία που βλέπουμε σε όλα τα screen recordings.

@stavros_gewrgas Συνεχίστε τα βλέπω όλα..! #stavrosgewrgas #7xroniasxesi #vasilikoaggelh #tiktokgreece ♬ Hurts So Good – Astrid S

Δεν είναι σίγουρο αν το προφίλ ανήκει όντως στον «γύπα του TikTok», όπως τον αποκαλούν στα social media, ωστόσο, η μοναδική του ανάρτηση μετρά 343 χιλιάδες προβολές (και ανεβαίνει) και οι ακόλουθοί του πλησιάζουν τους 1000.

Όποιος κι αν είναι πάντως φαίνεται να απολαμβάνει την ξαφνική δημοσιότητα, έστω κι αν ακόμη δεν έχει βρει «τη μοναδική αγάπη» που ψάχνει (Μάνθο Φουστάνο εσύ;) για να ξεπεράσει την πρώην του, τη Βασιλική που αναφέρει σε όλες!

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την απρόσμενη φήμη που μου δώσατε απλόχερα. Από χθες το βράδυ έχουν πάρει φωτιά τα μηνύματα μου στο Facebook και Instagram. Είμαι ένας άνθρωπος που θαυμάζω το γυναικείο φύλο. Για μεγάλο διάστημα έψαχνα να βρω μία γυναίκα να αντικαταστήσει την μεγάλη μου σχέση. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Παρ’ όλα αυτά ευχαριστώ που με κάνετε να γελάσω και σήμερα… Ξέρω πολλές από εσάς από το 2018 έως και σήμερα ακόμα χοροπηδάτε αλλά θα τα ξαναπούμε αργά ή σύντομα», γράφει στο TikTok.

Πάντως, όπως προέκυψε από… έρευνες χρηστών των social media, η «πρώην» του, με το όνομα Βασιλική Αγγελή είναι μια ηθοποιός.

Το 2012, πράγματι το gossiptv είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις διακοπές της Βασιλικής στη Λευκάδα, μαζί με το νέο της φλερτ, που δεν ήταν άλλος από τον «Σταύρο Γεωργά»!

Σου έστειλε κι εσένα ηχητικό ο viral «γύπας»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending