fbpx

Η Ανδρομάχη πήγε για burger στο Παραλίμνι και… τραγούδησε την «Παράλληλη αγάπη» (video)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου την Κυριακή 26/3 βρέθηκε στην Κύπρο μας, για μια live εμφάνιση σε γνωστό all day bar στο Παραλίμνι! Το πραγματικό πάρτι, όμως, ξεκίνησε όταν το live τελείωσε και η Ανδρομάχη πείνασε

Η τραγουδίστρια, μετά το live, πήγε να απολαύσει τις «Μακτονιές» της κι όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται πήρε το μικρόφωνο (του ταμείου για τις παραγγελίες) και οι τυχεροί που βρέθηκαν την ίδια ώρα μαζί της στο κατάστημα των McDonald’s Παραλιμνίου, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν live το «Παράλληλη Αγάπη»!

Η Ανδρομάχη τραγουδούσε τη μεγάλη επιτυχία της Άντζυς Σαμίου, «Παράλληλη Αγάπη» και στα μπουζούκια της Αθήνας, όπου έκανε εμφανίσεις μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και έπειτα από αυτήν την επανεκτέλεση το τραγούδι έγινε viral στο TikTok.

«Τα παιδιά δούλευαν και δεν μπόρεσαν να έρθουν στο live. Τι να κάνω, ήρθα εγώ στα παιδιά. Mc και “Παράλληλη αγάπη”. Κύπρο σ’αγαπώ!», έγραψε η τραγουδίστρια στα social media, όπου μοιράστηκε το video με τους fans της!

Δες το viral video εδώ:

@andromache_dim Mc και Παράλληλη αγάπη🤣💘 #andromache #paralliliagapi #mcdonalds #greektiktok #trend #foryoupage #foryoupage❤️❤️ #fypシ #trending #newtrend #viral #μπεςφοργιουγαμωωωωωωωω #fyp #μπεςφοργιουγαμω #foryoupageofficial #foryoupageofficiall #greekmusic #loveyou #thankyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Andromache_dim

Όταν δεν πάνε οι fans στην Ανδρομάχη, πάει η Ανδρομάχη στους fans! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending