fbpx

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος; Μη χάσεις την Ημέρα Καριέρας στο ΤΕΠΑΚ!

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο “Unlock your future: Ημέρα καριέρας 2023”, στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου του Πανεπιστημίου για διασύνδεση της πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 15:00- 19:00 στο κτήριο του ΤΕΠΑΚ «Τάσσος Παπαδόπουλος», στην οδό Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία, στη Λεμεσό.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Έντιμος Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιάννης Παναγιώτου και ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης.

Η εκδήλωση θα προσφέρει την ευκαιρία στους/στις φοιτητές/τριες και απόφοιτους/τες του ΤΕΠΑΚ αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο/η να συναντηθούν, δια ζώσης, με στελέχη και εκπροσώπους επιχειρήσεων και να ενημερωθούν, από πρώτο χέρι, για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν καθώς επίσης για τα προσόντα και δεξιότητες που θα πρέπει να διαθέτει κάποιος/α εργαζόμενος/νη για να ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επαγγελματίες του χώρου, μέσω παρουσιάσεων και διαλέξων, θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις προοπτικές εργοδότησης με βάση το πρόγραμμα σπουδών τους και θα απαντήσουν σε ερωτήματα που απασχολούν σήμερα τους/τις νέους/νέες αναφορικά με την πρακτική άσκηση για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, την αναζήτηση εργασίας, τις μεταπτυχιακές σπουδές και την επαγγελματική τους αποκατάσταση και καριέρα.

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή πέραν των 60 επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το ευρύ κοινό!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 25002453.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending