fbpx

Συγκινεί ο Mbappé με το μήνυμα συμπαράστασης προς τον 14χρονο Κύπριο Παναγιώτη! (video)

Μερικά δευτερόλεπτα, τρεις κουβέντες κι ένα χαμόγελο είναι αρκετά για να κάνουν ένα όνειρο πραγματικότητα και να δώσουν χαρά που δεν περιγράφεται σε ένα νέο παιδί που δίνει τη δική του «μάχη».

Ο 14χρονος Παναγιώτης βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στη Γαλλία, για να ξεκινήσει θεραπεία με στόχο να απαλλαγεί από το πρόβλημά του και να γυρίσει με το χαμόγελο πίσω στην Κύπρο.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) θέλησε να πραγματοποιήσει το όνειρο του Παναγιώτη και τα κατάφερε, δίνοντάς του χαρά και αισιοδοξία!

Δες πιο κάτω το video που έστειλε ο Εμπαπέ στον Παναγιώτη:

Η συμπαράσταση και η ψυχολογική υποστήριξη είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα παιδί που περνάει αυτή τη δοκιμασία, πόσον μάλλον όταν αυτή προέρχεται από τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή!

Ο Παναγιώτης ζήτησε ένα μήνυμα από έναν μεγάλο αστέρα του ποδοσφαίρου και η τύχη του έφερε τον Kylian Mbappé μπροστά στην οθόνη του! Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΚ, Σπύρος Νεοφυτίδης μίλησε με τον David Terrier, τον Γάλλο πρόεδρο της FIFPRO Europe και αμέσως η ευχή του Παναγιώτη έγινε πραγματικότητα.

Ο Γάλλος αστέρας με το μήνυμά του έδωσε δύναμη και υποστήριξη στον Παναγιώτη, ο οποίος, όπως πληροφορηθήκαμε με χαρά, «βλέπει το βίντεο 20 φορές την ημέρα και χαίρεται…».

Περαστικά στον Παναγιώτη και μακάρι όλες οι ευχές του και τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending