fbpx

Μην χάσεις τα Easter parties που θα γίνουν σε μπαράκια & clubs της Κύπρου αυτές τις μέρες!

Παίζει party στο νησιιιί! Διακοπές και uni breaks χωρίς parties δεν γίνονται, αφού είναι ευκαιρία να βγεις, να περάσεις καλά και να αφήσεις (για λίγο) το διάβασμα στην άκρη!

Ευτυχώς, στην Κύπρο διοργανώνονται κάθε χρόνο ξέφρενα parties και events, οπότε οι επιλογές μας είναι αρκετές και για το Πάσχα.

Πιο κάτω σου μαζέψαμε μερικά από τα easter parties που θα γίνουν στο νησί για να διαλέξεις πού θα τα σπάσεις με την παρέα λίγο πριν τις εξετάσεις… Έτσι για να τονωθείτε λιγάκι!

Δες πού σου προτείνουμε να βγεις αυτές τις μέρες:

1
Garden Day and Night Grand Opening

Facebook.com/@Garden Day & Night

Δεν ξέρω αν τα έμαθες, αλλά την Κυριακή του Πάσχα ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το αγαπημένο μπαράκι της Λευκωσίας και μάλιστα ετοιμάζεται για ένα δυναμικό opening!

Στον χώρο θα βρίσκεται γνωστός DJ, ενώ όπως αναφέρεται στο επίσημο page του event οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις… Και το καλύτερο; Η διασκέδαση θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, αφού τη Δευτέρα 17 Απριλίου θα ακολουθήσει “Greek Night”, οπότε, διαλέγεις και παίρνεις!

  • Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22 66 26 26

2
Easter Bunny Sunday ~ Playboy Edition

Facebook.com/@CLUB TEEZ – Nicosia’s Prime RnB Venue

Αν είσαι από του μεγάλους party animals της παρέας, τότε αυτό το event σίγουρα σε ενδιαφέρει, ενώ αν είσαι από τους φανατικούς του Teez παίζει να το γνωρίζεις ήδη!

Την Κυριακή του Πάσχα, το ξακουστό club της πρωτεύουσας διοργανώνει ένα ξέφρενο event και σε καλεί να παρευρεθείς εκεί με Classy Attire Required (αριστοκρατική ενδυμασία).

3
Easter Latin Sunday

Facebook.com/@DanzAddiction Dance Studio

Ένα αλλιώτικο party σε περιμένει την Κυριακή του Πάσχα στην παραλία του Μακένζυ! Αν είσαι λάτρης του χορού και ειδικά του latin, τότε μόλις βρήκες πού θα περάσεις το βράδυ του Πάσχα.

Ο DJ Stavros θα σε χορέψει σε ρυθμούς salsa, bachata και kizomba, ενώ η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 10 ευρώ με ένα ποτό δωρεάν… Ε, τι άλλο θέλεις για να περάσεις καλά;

  • Για περισσότερες πληροφορίες: 99 482432

4
STATE | Easter Sunday

Facebook.com/@STATE

Μόνο και μόνο στο άκουσμα “STATE” μπορείς να καταλάβεις ότι θα περάσεις πααάρα πολύ καλά αν την Κυριακή του Πάσχα πας με την παρέα σου στο αγαπημένο σας club!

Είναι γνωστό ότι στο “STATE” η διασκέδαση χτυπάει πάντα κόκκινο, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες του και το Πάσχα, ώστε να χορέψεις στους πιο ανεβαστικούς ρυθμούς και να κάψεις τις θερμίδες από τη σούβλα του μεσημεριού!

Και την επόμενη νύχτα, δηλαδή τη Δευτέρα του Πάσχα… Πάλι εκεί! Το αγαπημένο σου event “SCARABEO R&B MONDAYS” αυτή τη Δευτέρα θα είναι ακόμα πιο special, λόγω των ημερών, γι’ αυτό φρόντισε να μην το χάσεις!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 22 255 111

Εσύ πού θα πας για να διασκεδάσεις το φετινό Πάσχα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending