fbpx

Ολοκληρώθηκε η 9η παγκύπρια εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» που υλοποιείται από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού!

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) υλοποίησε για 9η συνεχή χρονιά την παγκύπρια εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών.

Για ακόμη μια χρονιά, η ανταπόκριση του συνόλου της κοινωνίας ήταν τεράστια με αποτέλεσμα η βοήθεια που δόθηκε να προσφέρει λίγη ανακούφιση στις οικογένειες που έχουν ανάγκη για να έχουν τα απαραίτητα για το Πάσχα. Πάντα στις επάλξεις, τα Επαρχιακά Συντονιστικά μας Συμβούλια που λειτουργούν το Σώμα Εθελοντών σε κάθε επαρχία, διέθεσαν κάθε προσφορά που μας δόθηκε σε ευάλωτες οικογένειες που αποτάθηκαν στα Σώματα Εθελοντών για βοήθεια, αλλά και ευάλωτες οικογένειες που εξυπηρετούνται από τις οργανώσεις/ΜΚΟ μέλη μας.

Το ΠΣΣΕ ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της εκστρατείας και όλους όσους έχουν προσφέρει (πολίτες, οργανωμένα σύνολα, εταιρείες/επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης), ιδιαίτερα όσους κινητοποίησαν και το προσωπικό τους να συμμετάσχει στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, που είναι διάχυτο την περίοδο αυτή, φθάνει στις οικογένειες που περνούν δύσκολα μέσα από τα πακέτα αγάπης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκφράζουμε και στους εθελοντές που βοήθησαν στην εκστρατεία ακούραστα, με χαμόγελο και ανιδιοτέλεια.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending