fbpx

Μην ντρέπεσαι και ζήτα αυτό που θες από το ταίρι σου για να περάσετε ένα βράδυ… “fuego”!

«Αφού το ξέρουμε σ’ αρέσω και μ’ αρέσεις κι υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να περάσουμε μια τέλεια βραδιά εμείς οι δυο…» Τι περιμένεις, λοιπόν;

Γιατί ντρέπεσαι ή διστάζεις να ζητήσεις από το ταίρι σου αυτό που θες, όσον αφορά… ξέρεις το «επικρεβάτιο» παιχνίδι; Σε μια σχέση είναι σημαντικό να νιώθετε και οι δύο άνετοι να μιλάτε ανοιχτά ακόμη και για τις πιο «περίεργες» φαντασιώσεις σας!

Γι’ αυτό και εμείς σου μαζέψαμε μερικά tips και τρόπους, ώστε να ζητήσεις (έστω και με πλάγιο τρόπο) αυτό που θες από τ@ σύντροφό σου και να περάσετε ένα βράδυ “fuego” που θα ξετρελάνει και τους δύο σας!

Δες πιο κάτω πώς να ζητήσεις αυτό που θες:

1
Βάλε τη «σωστή» ταινία

Freepik.com

Το πιο εύκολο που έχεις να κάνεις είναι να προτείνεις στο ταίρι σου να αράξετε χαλαρά και να δείτε μια ταινία. Φρόντισε μόνο να διαλέξεις εσύ την ταινία, αφού όπως λέει και μια σοφή παροιμία… «τρώγοντας έρχεται η όρεξη»!

Αν θες μπορείς να το τερματίσεις και να βάλεις μια… «ροζ ταινία», όμως, αν θες να το φέρεις με πιο μαλακό τρόπο, μπορείς να επιλέξεις κάτι από το Netflix, όπως για παράδειγμα το “365 days” ή το “50 shades of Grey”.

Extra tip: Για να μπείτε κατευθείαν στο «ψητό», μπορείτε να επιλέξετε τις σκηνές που θέλετε να δείτε και να μην χάσετε την ώρα σας βλέποντας… περιττές λεπτομέρειες! 😉

2
Ξεκίνα το από τα μηνύματα…

Freepik.com

Έχετε κανονίσει το βραδύ και στο μυαλό σου έχεις πονηρές σκέψεις; Δείξε τις προθέσεις σου λίγο νωρίτερα, στέλνοντας 2-3 «ακατάλληλα» μηνύματα… Άλλωστε το sexting στις μέρες μας έχει γίνει trend!

Ακόμη κι αν η απάντηση που θα πάρεις δεν είναι η αναμενόμενη, όλα καλά, τουλάχιστον έκοψες αντίδραση, αποφεύγοντας την αμηχανία από κοντά. Αν πάλι «πιάσει» το μήνυμα και ανταποκριθεί, τότε ετοιμάσου «να το κάψετε»!

3
… Και συνέχισε από κοντά

Freepik.com

Μόλις συναντηθείτε δεν είναι ανάγκη να μείνετε στις βασικές συζητήσεις, τύπου «πώς ήταν η μέρα σου;», «πώς πήγε το uni / η δουλειά;», αλλά ξεκίνα τα κομπλιμέντα όσο είναι ακόμα νωρίς!

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το point είναι να κάνεις comments για τις ικανότητες τ@ συντρόφου σου στο κρεβάτι, π.χ. για το πόσο σου αρέσουν αυτά που κάνει και όχι να ρίξεις απλά ένα πόσο όμορφ@ είσαι σήμερα… Είπαμε, θέλουμε να περάσετε βραδιά fuego!

Extra tip: Κάνε μίκρα throwbacks και περίγραψε με λεπτομέρεια αυτό που σου άρεσε την προηγούμενη φορά που κάνατε τρελίτσες!

4
Και τα χέρια γιατί τα έχουμε; 

Freepik.com

Αν δεν το πολύ-κατέχεις με τα λόγια, τότε βάλε τα χεράκια σου (για να «βγάλεις» τα ματάκια σου) #oops!

Για παράδειγμα, μπορείς να ξεκινήσεις να χαϊδεύεις ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος σου, με το οποίο θες να ασχοληθεί το ταίρι σου και ύστερα να ακουμπήσεις το χέρι τ@ για να συνεχίσει ή πολύ απλά να πεις: «Σειρά σου»!

Extra tip: Γίνε πιο συγκεκριμέν@ καθοδηγώντας το ταίρι σου, λέγοντας τα κλασσικά «λίγο πιο δεξιά», «όχι τόσο δυνατά», κλπ… Trust me βοηθάνε πολύ εκείνη την ώρα!

5
Βάλε φαντασία

Freepik.com

Τώρα θέλω να βάλεις τα δυνατά σου και ν’ αφήσεις κάθε ίχνος ντροπής στην άκρη… Σκέφτηκες να τ@ κάνεις στριπτίζ με το γνωστό τραγούδι να παίζει στο background;!

Αν το έχεις και με τον χορό, ακόμη καλύτερα! Φρόντισε να δημιουργήσεις μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά και χαμηλό φωτισμό και ξεδίπλωσε το ταλέντο σου μπροστά απ’ το ταίρι σου.

Extra tip: Μπορείς να φορέσεις μια στολή, π.χ. αστυνομικού, νοσοκόμ@ ή οποιαδήποτε άλλη πιστεύεις ότι θα τ@ ανάψει!

Εσύ ποια μέθοδο θα χρησιμοποιήσεις για να «αποπλανίσεις» το ταίρι σου; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending