fbpx

Green Ideation Workshop: Βρίσκουμε δημιουργικές λύσεις για τη βιωσιμότητα & κάνουμε τις πράσινες ιδέες μας… πράξη!

Το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας σας προσκαλεί στο επερχόμενο εργαστήριο του, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε δημιουργικές λύσεις για τη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική επιχειρηματικότητα και να μεταφέρετε τις πράσινες ιδέες σας σε πράξη!

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του The Base by CyprusInno, από τις 14:00-18:00.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαδραστικού εργαστηρίου, θα μοιραστούμε εμπνευσμένες μελέτες περιπτώσεων, θα επεξεργαστούμε ιδέες πράσινης επιχειρηματικότητας και θα διερευνήσουμε σχέδια για τη μείωση των αποβλήτων, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προώθηση της κυκλικής οικονομίας.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδεθείτε με άτομα με παρόμοιες ιδέες, να μάθετε από ειδικούς στον τομέα και να επηρεάσετε θετικά τον πλανήτη μας με την εφαρμογη της πράσινης ιδέας σας. Είτε είστε επιχειρηματίας, φοιτητής, ενεργός πολίτης ή απλώς κάποιος που έχει μια πράσινη ιδέα, σας καλωσορίζουμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη συναρπαστική εκδήλωση.

Παρακαλούμε απαντήστε για να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας μέσω της πιο κάτω φόρμας. Σας ενθαρρύνουμε να φέρετε τις δικές σας ιδέες και προκλήσεις στο τραπέζι και ανυπομονούμε να συνδημιουργήσουμε μαζί ένα πιο βιώσιμο μέλλον. 

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending