fbpx

Ανακαλύψαμε το τραγούδι που παίζει στην ταινία του «Κάμπινγκ» & ποιος το τραγουδά!

Η ταινία «Κάμπινγκ – The Final Battle» κυκλοφόρησε στη μεγάλη οθόνη και ήδη «σαρώνει», αφού οι προβολές γίνονται sold out από την πρώτη μέρα!

Αν, λοιπόν, πήγες να τη δεις, τότε θα έχεις ακούσει ήδη το top τραγούδι που ακούγεται  στους τίτλους τέλους της ταινίας. Αν δεν πήγες στο cinema ακόμη, μπορείς αν θέλεις να ακούσεις το τραγούδι “Lethal Is” πρώτα εδώ!

Οι fans του «Κάμπινγκ» ήδη το λάτρεψαν (ανάμεσά τους κι εμείς) και ψάχνουν να το βρουν. Εμείς το «ανακαλύψαμε» και μάλιστα μιλήσαμε με τον δημιουργό – ερμηνευτή του!

Άκουσε το τραγούδι πιο κάτω & δες όσα μας είπε ο Κύπριος που το έγραψε:

Όταν ακούσαμε το τραγούδι στο τέλος της ταινίας, κάτι μας θύμησε… Δεν αργήσαμε να καταλάβουμε πως είχαμε ακούσει ένα part του παλαιότερα κι έτσι ήρθαμε ξανά σε επαφή με τον Κύπριο που έγραψε τα 2 τραγούδια.

Πρόκειται για τον Γιάννη Πετρή, ο οποίος το 2021, όταν ήταν ακόμη φοιτητής στο Nottingham, έγραψε ένα ραπ κομμάτι εμπνευσμένο από τη σειρά, με τίτλο “Lethal Me”.

Όπως μας αναφέρει ο Γιάννης, «πριν περίπου 3 μήνες, ο δημιουργός της σειράς, Φώτης Γεωργίδης επικοινώνησε μαζί μου, με σκοπό να συνεργαστούμε για το τραγούδι της ταινίας. Εννοείται πως δέχτηκα με χαρά!»

Κάπως έτσι προέκυψε το “Lethal Is”, το τραγούδι που ακούμε στην ταινία που «είναι η συνέχεια του προηγούμενου» ραπ κομματιού. Στο νέο τραγούδι, μάλιστα «ακούμε και τον ίδιο τον Φώτη στο intro», αφού βρέθηκε μαζί με τον Γιάννη στο studio για την ηχογράφηση!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yiannis Petri (@yiannis_petri)

Το τραγούδι υπάρχει στο YouTube και στα social media του δημιουργού, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και στο Spotify!

Εσένα πώς σου φαίνεται το τραγούδι “Lethal Is”; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending