fbpx

Crusta: Η 1η Focacceria της Κύπρου άνοιξε & σερβίρει τεράστια sandwich με τραγανή κρούστα!

Δεν πρέπει να πάτε στη Φλορεντία ή στη Ρώμη για να απολαύσετε τα μεγάλα τετράγωνα focaccia sandwich που έχουν γίνει πλέον ανάρπαστα!

Άνοιξε στη Λευκωσία η “Crusta”, μία ιταλική/μεσογειακή Focacceria, η οποία σερβίρει τεράστια, τετράγωνα focaccia sandwich με την πιο υπέροχη και τραγανή κρούστα που έχεις ποτέ δοκιμάσει, σε συνδυασμούς εμπνευσμένους από Ιταλία, Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι sandwich, αλλά δεν είναι sandwich… Δεν ξέρω πώς ακριβώς να το εξηγήσω. Είναι πολύ πιο ωραίο από ένα κανονικό sandwich που απλά δεν θέλεις να το τοποθετήσεις στην ίδια κατηγορία! Μόλις το δαγκώσεις ακούς ένα υπέροχο «κραντς», αλλά ταυτόχρονα το νιώθεις αεράτο και μαλακό!

Η κάθε focaccia ψήνεται στον φούρνο την ώρα που βάζεις την παραγγελία σου και έτσι ξέρεις ότι είναι πάντα φρεσκοψημένη. Θα βρεις 6 επιλογές focaccia sandwich και 4 crostini!

Υπάρχουν οι καθαρά ιταλικοί συνδυασμοί, όπως την υπέροχη caponata με μελιτζάνα και ρικότα, τόνο με ιταλική salsa verde και πικάντικη spianata (σαλάμι) με φρέσκια μοτσαρέλα. Θα βρεις, όμως, και παραδοσιακές κυπριακές γεύσεις, όπως κρασάτη λούντζα με χαλούμι και κοτόπουλο σχάρας με χαλούμι. Συνδυάζονται και με πρωτότυπες αλοιφές, όπως πάστα ψητής κόκκινης πιπεριάς & φρέσκο σπιτικό pesto αμυγδάλου.

Επειδή, όπως είπαμε, τα focaccia sandwiches είναι τεράστια, υπάρχουν και οι επιλογές crostini. Τα crostini είναι μικρότερα sandwich με συνδυασμούς όπως, σπανάκι & φέτα, χαλούμι & μαρμελάδα σύκου, ελιά & ρικότα και το απολαυστικότατο nutella & pistachio!

Όλα αυτά συνδυάζονται με ποιοτικό ιταλικό καφέ, φρέσκο χυμό πορτοκάλι και αναψυκτικά.

Άρα ακύρωσε το ταξίδι για Ιταλία και απλά μπες στο Foody, Wolt & Bolt και παράγγειλε κι εσύ τη δική σου “Crusta”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending