fbpx

Κι όμως… Η Noa Kirel τραγουδούσε Φουρέιρα στα Εβραϊκά 5 χρόνια πριν! (video)

Δεν χωράει αμφοιβολία ότι μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στη φετινή Eurovision, ήταν αυτή του Ισραήλ με τη Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn”!

Η Noa τα «έσπασε» στο Liverpool, αφήνοντας άφωνους όλους τους Eurofans, ενώ στο κοινό (κυρίως Κύπρου και Ελλάδας) θύμησε κάποια άλλη… Την queen Ελένη Φουρέιρα φυσικά!

Όπως φαίνεται, η star του Ισραήλ είναι fan της δικής μας star και η απόδειξη (εκτός από το χορευτικό της στην σκηνή της Eurovision) είναι ένα τραγούδι της Φουρέιρα, το οποίο η Νοa έκανε διασκευή στα Εβραϊκά (που είναι η επίσημη γλώσσα στο Ισραήλ) πριν από 5 χρόνια… Όταν δηλαδή η Ελένη εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision!

Δες πιο κάτω ποιο song της Φουρέιρα τραγουδούσε η Noa πριν 5 χρόνια:

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, το τραγούδι που έκανε διασκευή η Noa είναι το «Τι Κοιτάς», το οποίο η Ελένη Φουρέιρα είχε κυκλοφορήσει μαζί με τον Έλληνα ράπερ, Mike. Η Noa -όχι μόνο κυκλοφόρησε την ισραηλίτικη εκδοχή του τραγουδιού- αλλά γύρισε και video clip μαζί με τον ράπερ συμπατριώτη της, Stephane Legar.

Ωστόσο, αυτό που κάνει το τραγούδι να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι στο ρεφρέν, η Noa επέλεξε να λέει στα ελληνικά τη φράση «τι κοιτάς» και παρόλο που δεν ξέρουμε Εβραϊκά για να σου μεαφράσουμε τα lyrics του τραγουδιού, φανταζόμαστε ότι πάνω-κάτω είναι τα ίδια με την ελληνική εκδοχή!

Πάντως, σε λίγο καιρό θα δούμε τα Mad Video Music Awards 2023 και δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να δούμε την Ελένη Φουρέιρα και τη Noa Kirel σε ένα ντουέτο “fuego”, μιας και τα προηγούμενα χρόνια είδαμε καλλιτέχνες της Eurovision να ανεβαίνουν στο stage των Mad VMA’s με Έλληνες τραγουδιστές. Πάντως δεν θα λέγαμε όχι και σε ένα ντουέτο Noa – Andrew Lambrou!

Γράψε μας στα σχόλια πώς σου φάνηκε η ισραηλίτικη εκδοχή του «Τι Κοιτάς»! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending