fbpx

Έρχεται το μεγαλύτερο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ Street Party της πόλης… και σίγουρα δεν πρέπει να λείπεις!

Είσαι σε φάση “όχι άλλο θκιάβασμα”; Εξεταστική, εργασίες, έλλειψη ύπνου… ε πόσο να αντέξεις, ανυπομονείς για τη στιγμή που θα ξεδώσεις! Και επειδή εμείς σε ξέρουμε ετοιμάσαμε το μεγαλύτερο, το πιο φοιτητικό street party για να γιορτάσουμε το ΤΕΛΟΣ της εξεταστικής και να “κηρύξουμε” officially 📢 την έναρξη του καλοκαιριού!

Το StudentLife Street Party έρχεται την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο γνωστό location στη Βιομηχανική Περιοχή Έγκωμης (οδός Μιχαήλ Γιωργαλλά – click for map)! Ξεκινάμε από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και θα τα έχουμε όλα… ξεσηκωτική μουσική από DJs, cocktails και μπύρες, καλό street food, εκπλήξεις και πάνω απ’ όλα full summer vibes!

Έλα με την παρέα σου και… Get ready (for the) beaches!🤟

StudentLife Street Party για 2η φορά

Το πιο φοιτητικό street party διοργανώνεται για 2η φορά από το StudentLife και τη Misfit Union! Στο event του περασμένου Οκτωβρίου πάνω από 1000 φοιτητές το “έκαψαν” στον δρόμο της Έγκωμης… Αν ήσουν εκεί ξέρεις τι «έπαιξε» εκείνη τη νύχτα!😉 Δες το ΒΙΝΤΕΟ πιο κάτω και θα καταλάβεις!

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου υποσχόμαστε μια βραδιά που θα θυμάσαι για καιρό, με ακόμα περισσότερο ΧΑ-ΜΟ, για να ξεκινήσει όπως πρέπει το καλοκαίρι σου!

Get ready to dance στους ρυθμούς των DJs!

Φοιτητικό Street Party χωρίς μουσική που να ξεσηκώνει δεν γίνεται… γι’ αυτό και οι DJ MR CAUSE και ALEX S έρχονται ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ να μας ανεβάσουν, σε ένα μοναδικό set-up από Red Bull, παίζοντας τα καλύτερα από RnB, Hip Hop, House και Mainstream μουσική, ελληνική και ξένη! Ετοιμάσου για part-άρα… μέχρι τελικής πτώσης!

Street food & όσο ποτό θες!

Ξέρεις πόσο λατρεύουμε το καλό φαγητό, γι’ αυτό οι φίλοι μας από MU Kitchen και Bolls θα φροντίσουν να έχεις πολύ γευστικές επιλογές, από burgers και κοτόπουλο μέχρι vegan για όποιον προτιμά!

Εννοείται ότι οι bartenders θα σερβίρουν όλο το βράδυ cocktails, παγωμένη Carlsberg, shots και ό,τι άλλο σκεφτείς! Και όλα αυτά σε φοιτητικές τιμές όπως σε συνηθίσαμε!

Makeup looks… και εκπλήξεις!

Τι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το party; Μα φυσικά μοναδικά festival looks! Οι makeup artists της Dust+Cream θα είναι μαζί μας για να αναλάβουν το makeup look σου και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Φρόντισε να έρθεις από νωρίς για να σε περιποιηθούν κατάλληλα!

Εννοείται ότι οι student supporters μας Primetel, Hellenic Bank, Public και MINI ετοιμάζουν τις δικές τους εκπλήξεις για να κάνουν την όλη φάση… ακόμη πιο WOW! Be on time για να τα ζήσεις ΟΛΑ!

TIP: Όσοι έρθουν πριν τις 8.30μ.μ. σίγουρα θα προλάβουν όλα τα δώρα!👀


Ready for your official summer kick-off?

StudentLife Street Party
Παρασκευή 09/06, από τις 7μ.μ. |
Location here

Διοργανωτές: StudentLife, Misfit Union | Powered by: MixFm
Student Supporters: Red Bull, Carlsberg, Primetel, Hellenic Bank, Dust+Cream, Public, MINI
Στηρίζουμε: Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Εσύ θα είσαι εκεί; Πίστεψέ μας αυτό το party δεν θες να το χάσεις! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending