fbpx

Γονάτισε να κάνει πρόταση γάμου στο αγόρι της και…. δεν θα πιστέψεις τι έγινε!

Αυτή η κάτω κοπέλα από ό,τι φαίνεται βαρέθηκε να περιμένει το αγόρι της να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους! (πολύ φίλη μας)

Έτσι, πήρε την πρωτοβουλία και γονάτισε για να του κάνει αυτή πρόταση γάμου σε ένα ονειρικό ταξίδι που πήγαν στο Παρίσι. Συγκεκριμένα στην Disneyland! Παρ’ όλα αυτά τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως απρόσμενα και… δεν θα πιστέψεις τι έγινε!

Δες πιο κάτω τι έγινε:

@herecomemac what can i say? we share one brain cell 😂 now we share more! (and have a partner reveal! he’s a fairly private person, which is why he hasn’t popped up in my tiktoks yet. I can no longer call him my boyfriend 🥰) huge shoutout to @Generic Millennial NPC and @littlestinkah for filming ❤️ #justengaged #proposal #proposalvideo #waltdisneyworld #magickingdompark ♬ original sound – mac (they/them)

Όπως θα δεις στο βίντεο ενώ η κοπέλα έκανε πρόταση γάμου στο αγόρι της, φαίνεται πως την ίδια σκέψη είχε και ο ίδιος… αφού ακριβώς την ίδια στιγμή της έκανε και ο ίδιος πρόταση γάμου!

Συγκινημένοι και οι δύο αντάλλαξαν δακτυλίδια και εννοείται ότι έγιναν viral! Μπορούμε να πούμε πως αυτό θα πει ότι βρήκες το άλλο σου μισό… και το μόνο που μπορούμε να τους ευχηθούμε είναι να είναι αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!

Γράψε μας σε σχόλιο αν περίμενες αυτήν την εξέλιξη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending