fbpx

Φεστιβάλ σε όλη την Κύπρο που αξίζει να πας για να περάσεις τέλεια αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι και φεστιβάλ πάνε μαζί. Σωστά;! Κάθε χρόνο σε πολλά χωριά της Κύπρου μας, διοργανώνονται διάφορα φεστιβάλ και γιορτές κι εμείς δεν χάνουμε ευκαιρία να τα επισκεφτούμε!

Σου μαζέψαμε, λοιπόν, τα καλοκαιρινά φεστιβάλ που αξίζει να επισκεφθείς αυτήν την εποχή για να περάσεις τέλεια!

Δες πιο κάτω τα φεστιβάλ που πρέπει να επισκεφθείς φέτος το καλοκαίρι:

1
Γιορτή του Γλυτζιστού (Κοιλάνι)

Cyprus Reporter

Αν σου αρέσει να πηγαίνεις raodtrip σε χωριά και να βλέπεις νέους προορισμούς, τότε την Κυριακή 25 Ιουνίου πρέπει να επισκεφθείς το όμορφο χωριό Κοιλάνι, το οποίο διοργανώνει την Γιορτή του Γλυτζιστού… Εκτός του ότι -σίγουρα- θα γλυκαθείς, θα σε περιμένουν και πολλές εκπλήξεις!

2
Φεστιβάλ AglanJazz

Check In Cyprus

Το 18ο Φεστιβάλ AglanJazz στις 28 και 29 Ιουνίου 2023, (όπως κατάλαβες και από το όνομα διοργανώνεται από τον Δήμο Αγλαντζιάς). Εκεί διάφορα μουσικά σχήματα από την Κύπρο και το εξωτερικό θα σε ταξιδέψουν στον κόσμο της Jazz. Αν θες να διασκεδάσεις και να χορέψεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι… να πας!

3
Seaside Street Food Festival (Λεμεσός)

Check In Cyprus

Το Seaside Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί και φέτος στη Λεμεσό από την Παρασκευή 30 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου. Συγκεκριμένα στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού θα ξεφαντώσεις με μουσική και φαγητό και σίγουρα θα είναι ο ιδανικός προορισμός για το ΠΣΚ!

4
MedFest – Limassol Beer Festival

med-fest.com

Αν είσαι λάτρης της μπίρας, τότε πρέπει να επισκεφθείς το μεγάλο Beer Festival της Λεμεσού που επιστρέφει και φέτος! Το φεστιβάλ θα γίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον Ποταμό Γερμασόγειας, από τις 27 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου 2023 (save the dates)!

Εν τω μεταξύ εκτός από τις “τσακρίν” σου θα απολαύσεις επίσης αγαπημένους καλλιτέχνες σε live εμφανίσεις! Στέλιος Ρόκκος, Ηλίας Καμπακάκης, Αναστασία, Mente Fuerte και Locomondo είναι μόνο μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα. Δες ΕΔΩ το πρόγραμμα!

5
35ο Παγκύπριο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας & Φοιτητών ΕΔΟΝ 2023

Στις 5, 6 και 7 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, θα στηθεί για άλλη μια φορά το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ με αγαπημένους καλλιτέχνες!

Στις 5 Ιουλίου το φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του με τη Ματούλα Ζαμάνη, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην κεντρική σκηνή! Στις 6 Ιουλίου η Νατάσσα Μποφίλιου και η ομάδα της παίρνουν τους δρόμους του καλοκαιριού και μας προσκαλούν να τους συναντήσουμε σε κάθε σταθμό του ταξιδιού τους.

Αποκορύφωμα του φεστιβάλ, η εμφάνιση του αιώνιου έφηβου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στις 7 Ιουλίου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής κλείνει 50 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή! Κλείσε τα εισιτήρια ΕΔΩ!

6
Παγκύπριο Φεστιβάλ Καρότου (Λιοπέτρι)

Larnakaonline.com.cy

Το Λιοπέτρι ετοιμάζεται για το 3ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Καρότου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου, στο Κοινοτικό Στάδιο Αχυρώνα Λιοπετρίου. Για μια μέρα αφιερωμένη στο καρότο και στις διάφορες μορφές του (που ίσως δεν τις είχες σκεφτεί ξανά) δεν έχεις παρά να πας προς Κοκκινοχώρια πλευρές!

7
Φεστιβάλ Καρπουζιού (Φρέναρος)

Famagusta.News

Στις 14 Ιουλίου 2023, στο χωριό Φρέναρος διοργανώνεται ένα από τα πιο αγαπημένα Φεστιβάλ της Κύπρου! Το Φεστιβάλ του Καρπουζιού φυσικά, αφού ως γνωστόν το χωριό φημίζεται για τα εξαιρετικά του καρπούζια, όπως και πολλές κοινότητες των Κοκκινοχωρίων. Αν θες, λοιπόν, να δροσιστείς δοκιμάζοντας ό,τι έχει σχέση με την “παττίχα” αξίζει να πας σ’ αυτό το φεστιβάλ!

Γράψε μας σε σχόλιο πιο φεστιβάλ σκοπεύεις να επισκεφθείς φέτος το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending