fbpx

Επίσημη έναρξη της λειτουργίας της Ακαδημαϊκής Σχολής του EIMF!

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, το European Institute of Management and Finance (EIMF) γιόρτασε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, την έναρξη λειτουργίας του ως αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο ακαδημαϊκό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του EIMF, παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, μεταξύ των οποίων υπουργοί, βουλευτές, πρέσβεις, υψηλόβαθμοι διπλωμάτες και κρατικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και οι τοπικές αρχές και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Μιλώντας εκ μέρους της υπουργού Παιδείας, ο Ανώτερος Λειτουργός Εκπαίδευσης  Δρ. Κυριάκος Χαραλάμπους εξήρε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας του EIMF. Στον χαιρετισμό του, ο Δρ. Χαραλάμπους σημείωσε ότι το EIMF χτίζοντας πάνω στην επιτυχία των προηγουμένων χρόνων και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας στην παροχή εξειδικευμένων μαθημάτων επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης, πέρασε με επιτυχία από την απαιτητική διαδικασία διαπίστευσης του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) ξεκινώντας ένα νέο εγχείρημα με την προσφορά ακαδημαϊκών προγραμμάτων. Στην προσπάθεια αυτή, τόνισε ότι Υπουργείο Παιδείας παραμένει σταθερος υποστηρικτής και σε ετοιμότητα να βοηθήσει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Στροβόλου Αντρέας Παπαχαραλάμπους επεσήμανε τις θετικές συνέργειες που προκύπτουν από τη λειτουργία ενός ακαδημαϊκού ιδρύματος στην περιοχή και τις ευκαιρίες που προσφέρονται για κοινές δράσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Εκ μέρους του EIMF, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής της Σχολής Δρ Άδωνης Πηγασίου, τόνισε ότι το Ίδρυμα εισέρχεται σε μια νέα εποχή με διττό στόχο. Πρώτον, την προσφορά υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκών προγραμμάτων και την παραγωγή γνώσης μέσω έρευνας και, την περαιτέρω διάχυση της στην κοινωνία. Προσθέτοντας ότι, το Ίδρυμα στοχεύει στην προώθηση συγκεκριμένων αξιών και βέλτιστων πρακτικών, συμπεριλαμβανομένων της λογοδοσίας, της διαφάνειας και των καλών πρακτικών διακυβέρνησης.

Τέλος, ο CEO του EIMF Μάριος Σιαθάς, ευχαρίστησε τους συνεργάτες και το προσωπικό του EIMF που ήταν συνοδοιπόροι μέχρι σήμερα και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε το Ίδρυμα να επιτύχει σημαντικά ορόσημα. Έκανε επίσης ιδιαίτερη μνεία στο Συμβουλευτικό Σώμα της Ακαδημαϊκής Σχολής, τονίζοντας τον σημαντικό το ρόλο που έχει να επιτελέσει στη διαμόρφωση της στρατηγικής του Ιδρύματος και την εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων προγραμμάτων.

Σημειώνεται ότι το ερχόμενο Σεπτέμβριο η Ακαδημαϊκή Σχολή του EIMF προσφέρει το πρώτο ακαδημαϊκό διετές πρόγραμμα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending