fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνο όσοι δεν αντέχουν το καλοκαίρι!

Όσο παράξενο τζιαι αν ακούεται, υπάρχουν τζιαι οι τύποι που μισούν το καλοκαίρι… Ναι καλά εδιάβασες! Μισούν το τζιαι εν θέλουν με τίποτε να έρκεται. Ξέρεις κανέναν;

Είναι fan του χειμώνα τζιαι προτιμούν να τρέμουν που την κρυάδα, παρά να δρώνουν τζιαι να μπαίνουν στη διαδικασία να βουρούν όπου έχει air-condition, με την ελπίδα να δροσιστούν έστω τζιαι λλίο. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί τον κύριο λόγο για όσους δεν αντέχουν με τίποτε το καλοκαίρι.

Ποιοι είναι οι λόγοι αυτοί; Δες παρακάτω!

1
Το μαλλί εν στρώνει

Freepik.com

Ένα από τα πιο σπαστικά πράματα που συμβαίνουν το καλοκαίρι τζιαι σίουρα όλες οι γυναίκες εν να συμφωνήσουν. Δεν στρώνει το μαλλί.

Θέλεις να το ισιώσεις τζιαι να βγεις έξω, να νιώσεις ωραία τζιαι η υγρασία του καλοκαιριού δεν σε αφήνει να χαρείς. Είτε δεν θα στρώνει, είτε θα φριζάρει. Ε στο τέλος, κάθε φορά αναγκάζεσαι να τα πιάεις κότσο (εν τζιαι να σπάσεις)!

2
Όπου τζιαι να πάεις – ό,τι τζιαι να κάμεις, δρώνεις

Freepik.com

Θέλεις να πάεις γυμναστήριο; Θέλεις να πάεις στο supermarket; Θέλεις να πάεις σε ένα κατάστημα ρούχων; Ακόμα τζιαι το πιο απλό πράμα να κάμεις, θα δρώσεις!

Όπου τζιαι να πάεις – ό,τι τζιαι να κάμεις, δρώνεις. Πάντα γυρεύκεις έναν τόπο με air-condition με την ελπίδα να… δρωσιστείς! Εν κατάσταση τούτη;!

3
Παντού πολύς κόσμος

cyprusen.wiz-guide.com

Το άλλο πράμα που σίουρα θα ταυτιστούν όσοι μισούν το καλοκαίρι (και μη) είναι ότι όπου τζιαι να πάεις θα έσσιει πάρα πολύ κόσμο.

Αποτέλεσμα; Εκτός του ότι δρώνεις πάλε, θα σε πατούν τζιαι θα τους πατάς! Πώς να απολαύσεις την έξοδο σου με 1000 πλάσματα μεσ’ τα πόδκια σου;!

4
Νερό, νερό κι άλλο νερό

Freepik.com

Τζιαι αφού μιλούμε για πολύ ιδρώτα με τόση ζέστη, σίουρα εν να θέλεις συνέχεια να πίνεις κάτι για να δροσιστείς. Ε το νερό εν το μόνο που όντως βοηθά!

Νερό… νερό… τζι’ άλλο νερό! Φέρτε νερό! Πώς καταλήγεις; Με μια φουσκωτή “κοιλίτσα” – όχι από μπύρα, αλλά από νερό.

5
Η πολλή ζέστη κόφκει σου την όρεξη

Freepik.com

Το κερασάκι στην τούρτα; Ξυπνάς, βλέπεις τον ουρανό καταγάλανο. Ο ήλιος τέλειος τζιαι σκέφτεσαι: “Αα τι ωραία μέρα, θέλω να βγω να περπατήσω!” ή “Θέλω να πάω ψώνια!” Αλλά όλ’ αυτά, πριν κλείσεις το air-condition του δωματίου τζιαι φκεις έξω!

Μετά τι ακολουθεί; “Μμμ ας μείνω καλύτερα σπίτι! Πού να πάω με έτσι ζέστη… Να βάλω τζιαι καμιά σειρά ή ταινία;” Και κάπως έτσι περνά ολόκληρη η μέρα – αν όχι ολόκληρο το καλοκαίρι σου!

Εσένα τι άλλο σου φακκά το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending