fbpx

5 νέα στέκια για ποτό (κι όχι μόνο) σε όλη την Κύπρο που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαιράκι και εξόδοι πάνε μαζί… Ετοιμάσου, λοιπόν, για night outs στα νέα hotspots όλης της Κύπρου που θα απογειώσουν την έξοδό σου!

Πιο κάτω σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα καλύτερα νέα στέκια για ποτό (κι όχι μόνο) γι’ αυτό το καλοκαίρι. Πάρε την παρέα σου και ανακάλυψε τις πιο «φρέσκιες» επιλογές για να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις ή ακόμα και να απολαύσεις τη θέα (ανάλογα με τα γούστα σου).

Δες τα πιο κάτω:

1
Balza (Λευκωσία)

cyprus.wiz-guide.com

Αν σου αρέσουν τα views από ψηλά, τότε σίγουρα πρέπει να προσθέσεις στο bucket list του φετινού καλοκαιριού σου αυτό το νέο rooftop της Λευκωσίας!

Θα το βρεις στον 7ο όροφο του Μέγαρου Χατζησάββα και αποτελείται από δύο μέρη, το bar και το εστιατόριο. Εκεί, λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά cocktails ή το κρασάκι σου με χαλαρή μουσική. Επίσης στο menu θα βρεις και επιλογές για φαγητό, όπως tapas και finger food. Όλα αυτά… με τη θέα την πρωτεύουσα!

Ανοικτό καθημερινά από τις 18:00-01:30. Κρατήσεις στο 22253232 (available: 11:00-20:00).

2
Cuckoo (Λάρνακα)

CUCKOO Rooftop – Google maps

Ένα νέο rooftop bar ήρθε να «ταράξει τα νερά» και να γίνει -ίσως- το πιο hot σημείο της Λάρνακας. Πλέον μπορείς να απολαύσεις signature cocktails, αλλά και classic cocktails με Cuckoo twist… και μάλιστα με θέα!

Με concept εμπνευσμένο από το Μαϊάμι και εναλλακτική μουσική, το Cuckoo θα το βρεις στον τελευταίο όροφο της Δημοτικής Αγοράς Λάρνακας, πίσω από το ξενοδοχεία Once in Mykonos και το Isola / Ammos.

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Κυριακή – Πέμπτη 18:30-01:00 και Παρασκευή – Σάββατο 18:30-01:30.

3
Rocas Experience (Πρωταράς)

rocasexperience.com

Αν είσαι τύπος που κάθε καλοκαίρι κάνεις τον Πρωταρά/Αγία Νάπα το δεύτερο σου σπίτι, τότε πρέπει να μάθεις (αν δεν το έχεις επισκεφθεί ήδη) τη νέα μοντέρνα – all day επιλογή του Πρωταρά! 

Βρίσκεται δίπλα από το κύμα (κοντά στο Yianna Marie) και θα το αναγνωρίσεις πολύ εύκολα από την τέλεια, κομψή διακόσμησή του. Στο μενού του Rocas Experience θα βρεις μεσογειακή κουζίνα, με influences από την ιαπωνική και θα μπορείς να τ’ απολαύσεις είτε για lunch, είτε για dinner. Εννοείται το καλό φαγητό συνοδεύεται πάντα από δροσιστικά cocktails ή κρασιά!

Ανοικτό καθημερινά από τις 11:00 – 02:00. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 97 511000.

4
Montego (Πρωταράς)

checkincyprus.com

Με αέρα και style Μυκόνου άνοιξε άλλο ένα νέο στέκι στον Πρωταρά (περιοχή Περνέρα), που θα κάνει τις καλοκαιρινές σου μέρες και νύχτες… αξέχαστες!

Το Montego, το νέο all day bar-restaurant του Πρωταρά, βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από τη θάλασσα και θα σε ενθουσιάσει τόσο με την κομψή ατμόσφαιρά του, όσο και με το μενού του. Πιάτα γεμάτα γεύση, χρώμα και υγεία, φτιαγμένα φυσικά με τα πιο φρέσκα υλικά.

Είσαι brunch-lover; Τέλεια… γιατί στο Montego θα βρεις και brunch επιλογές από τις 10 το πρωί! Στο μενού θα βρεις επίσης λαχταριστά κυρίως πιάτα, sushi, γλυκά, κρασία, cocktails, ακόμα και sisha! Για κρατήσεις στο 99 008500.

5
Noma (Πάφος)

cyprus.wiz-guide.com

Νόμιζες πως δεν θα είχαμε και κάτι για ‘σένα που θα πας διακοπές στην όμορφη Πάφο; Κάνεις λάθος! Σου έχουμε ένα all day lounge, σε ένα από τα πιο γνωστά spots της πόλης, το Λατσί!

Το Noma προσφέρει brunch, καφέ και healthy επιλογές, από το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ το απόγευμα εκτός από τα cocktails και καφέ, θα μπορείς να απολαύσεις και platters αλλαντικών, τυριών και φρούτων, μαζί με signature γλυκά, όπως Ferrero Rocher brownies.

Ανοικτό Δευτέρα με Κυριακή από τις 9:00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Περισσότερες πληροφορίες στο 26 600031.

Εσύ σε ποιο από αυτά τα νέα στέκια θα χαραλώσεις αυτό το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending