fbpx

Το “Πίσω στα 00’s Party” πάει στο νέο hot spot του Πρωταρά & είναι η παρτάρα που περιμέναμε!

Ήλιος, κέφι ζέστη κι εσύ κάπου στη μέση; Να λοιπόν που επιστρέφει το πάρτυ που έχεις αγαπήσει για μια vol.4 και super καλοκαιρινή διάθεση!

Το “Πίσω στα 00’s Party” επιστρέφει για ένα άκρως ξεσηκωτικό party στην καρδιά του Πρωταρά και συγκεκριμένα στο Montego Beach την Κυριακή 6 Αυγούστου και είναι ίσως η καλοκαιρινή παρτάρα που περιμέναμε εδώ και καιρό!

Θέλεις επειγόντως διακοπές, κάτω απ’ τη πανσέληνο βουτιές; Ή μήπως αυτό το καλοκαίρι θέλεις να γλεντήσεις, τίποτα να μη σκεφτείς; Το πάρτυ φέρνει μαζί του τις αξέχαστες επιτυχίες της δεκαετίας του 2000 και εμείς δεν θα σταματάμε να χορεύουμε σε αγαπημένα ελληνικά και ξένα hits της εποχής!

Τι κι αν δεν μπορούμε να επανενώσουμε τις Hi-5, τους ONE και τους Rebelde Way; Εμείς θα παίξουμε και χορέψουμε με τα τραγούδια τους σε ένα ολοκαίνουριο και υπέροχο χώρο δίπλα στην ακρογιαλιά του Πρωταρά!

Οι αγαπημένοι DJs Σάββας Κεντής & DJ Grout θα βρίσκονται στα decks για να μιξάρουν τις επιτυχίες της Βίσσης και του Σάκη, μαζί με αυτές της Rihana και των Linkin Park!

Πότε θα γίνει το “άκρως τολμηρό” Party;

  • Κυριακή 6 Αυγούστου στις 3μ.μ το απόγευμα στο Montego Beach στον Πρωταρά!
  • Είσοδος: €10 (pre-sale & on the door)
  • Κράτηση απαραίτητη στα τηλέφωνα: 99008500 & 99993327

Aκολούθησε το Πίσω στα 00’s Party στο Instagram!

Υποστηρικτής: StudentLife.com.cy

Τι περιμένεις; Κάνε κράτηση σήμερα!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending