fbpx

5 «κόλπα» που θα σε βοηθήσουν να πάρεις πρώτ@ τις βαλίτσες σου στο αεροδρόμιο!

Σκοπεύεις να ταξιδέψεις και θες να πας ξέγνοιαστες διακοπές, χωρίς να έχεις συνέχεια το άγχος για τις βαλίτσες σου;

Εμείς σου βρήκαμε 5 «κόλπα» που θα σε βοηθήσουν να παραλάβεις γρήγορα τις αποσκευές σου στο αεροδρόμιο, χωρίς να περιμένεις ώρες στην ουρά και να αγχώνεσαι!

Δες τα πιο κάτω:

1
Αυτοκόλλητο «Εύθραυστο»

Zameen.com

Ένας από τους τρόπους για να παραλάβεις γρήγορα τις αποσκευές σου είναι να ζητήσεις από τον υπεύθυνο στο check-in να επικολλήσει ένα αυτοκόλλητο με την ένδειξη εύθραυστο στην τσάντα σου!

Οι βαλίτσες που επισημαίνονται ως εύθραυστες, συνήθως φορτώνονται τελευταίες και έτσι στην άφιξη… βγαίνουν πριν από τις άλλες αποσκευές.

2
Η σειρά του check in… παίζει ρόλο

Freepik.com

Μια άλλη τακτική είναι να περιμένεις, ώστε να είσαι το τελευταίο άτομο που θα κάνει check in. Αν οι αποσκευές σου βρίσκονται στο τελευταίο καρότσι αποσκευών που θα φορτωθεί, τότε θα μπουν τελευταίες στο αεροσκάφος και θα βγουν πρώτες όταν φτάσεις στον προορισμό σου!

Υ.Γ. Τα συστήματα φόρτωσης και εκφόρτωσης μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία, το αεροσκάφος ή την ομάδα διαχείρισης αποσκευών, γι’ αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις, όσοι κάνουν check in τελευταίοι μπορεί να μην παραλάβουν την αποσκευή τους πρώτοι. Άρα ρισκάρεις κι αν πετύχει, πέτυχε!

3
Business class

Freepik.com

Ακόμη για να εξασφαλίσεις ότι οι αποσκευές σου θα φτάσουν πριν από τους άλλους, είναι να δώσεις παραπάνω χρήματα και να μην κλείσεις οικονομική θέση, αλλά να κάνεις κράτηση business class!

Τι να κάνουμε… Οι «πελούσιοι» έχουν περισσότερα προνόμια και ευκολίες και στα αεροπλάνα. #oops

4
Το κλαμπ των συχνών επιβάτων

Freepik.com

Οι συχνοί πελάτες μιας αερογραμμής, αυτομάτως αποκτούν προτεραιότητα στην παραλαβή των αποσκευών τους, οι οποίες είναι και οι πρώτες που καταφτάνουν στον χώρο παραλαβής.

Γι’ αυτό προτίμησε να κάνεις τα ταξίδια σου με μια συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, έτσι θα λάβεις μια ετικέτα προτεραιότητας στην αποσκευή σου.

5
Αν έχεις τύχη… διάβαινε

Freepik.com

Φυσικά, όλα τα πιο πάνω «κόλπα» -ίσως- σε βοηθήσουν να παραλάβεις τις αποσκεύες σου πιο γρήγορα, αλλά επειδή πάντοτε παίζει ρόλο ο φόρτος εργασίας, η ομάδα διαχείρισης, αλλά και η αεροπορική εταιρεία θα πρέπει να είσαι και κάπως τυχερ@!

Υ.Γ. Αν είσαι από τους κάκτους της παρέας και δεν έχεις τόση τύχη, να θυμάσαι να είσαι υπομονετικ@ και αργά ή γρήγορα όλοι θα πάρουν τις βαλίτσες τους. Στόχος σου πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα να απολαύσεις την κάθε στιγμή του ταξιδιού σου!

Εσύ ποιο «κόλπο» θα εφαρμόσεις την επόμενη φορά που θα ταξιδέψεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending