fbpx

5 tips για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου τώρα το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι φριζάρουν τα μαλλιά σου από την υγρασία σε σημείο που αποφεύγεις τις εξόδους, επειδή βαριέσαι να φτιάχνεις μαλλί και απ’ το πρώτο λεπτό που θα βγεις έξω γίνεται… άστο καλύτερα;!

We feel you! Γι’ αυτό και σου βρήκαμε 5 tips για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου τώρα που είναι καλοκαίρι (για να μην ξαναχάσεις έξοδο για αυτόν τον λόγο).

Δες πιο κάτω τι να κάνεις για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου:

1
Στέγνωμα

Freepik.com

Tο να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, χωρίς να έχεις εφαρμόσει κανένα προϊόν, πιθανότατα θα κάνει το φριζάρισμα πιο έντονο.

Γι’ αυτό καλό είναι να μην βαριέσαι και να πάρεις τον στεγνωτήρα σου (ακόμα και στις διακοπές σου) για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου έτσι ώστε να μην φριζάρουν!

2
Μαξιλαροθήκη

Freepik.com

Ένας άλλος τρόπος για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου είναι να κοιμάσαι… σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη!

Ναι καλά διαβάζεις. Με την υφασμάτινη μαξιλαροθήκη υπάρχει μεγαλύτερη φθορά και τριβή ανάμεσα στα μαλλιά και το ύφασμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Extra tip: Επίλεξε να δένεις τα μαλλιά σου με μεταξωτά scrunchies, αντί για λαστιχάκια.

3
Διατροφικές συνήθειες

Freepik.com

Ακόμη, πρέπει να προσέξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, αφού είναι πολύ σημαντικές για τη γενικότερη υγεία των μαλλιών (και όχι μόνο)!

Extra tip: Να τρέφεσαι με ξηρούς καρπούς, αβοκάντο, γιατί βοηθούν τα μαλλιά να είναι πιο δυνατά και υγιή!

4
Πίνε νερό

Freepik.com

Άλλος ένας λόγος να πίνεις άφθονο νερό! Η ανεπαρκής πρόσληψη νερού, σημαίνει ανισορροπία σε ηλεκτρολύτες και αυτό σίγουρα έχει αντίκτυπο και στα μαλλιά σου.

Και επειδή -κάποτε- είναι δύσκολο να ενυδατώσεις τα μαλλιά εξωτερικά πρέπει προσπαθήσεις να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου.

5
Λαδάκια μαλλιών

Freepik.com

Τέλος, πες «ναι» στα λαδάκια μαλλιών… αφού ενυδατώνουν τα μαλλιά, προστατεύουν από το φριζάρισμα, ενώ ταυτόχρονα επανορθώνουν τυχόν φθορές, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Υ.Γ.: Υπάρχουν κάποια προϊόντα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τόσο σε βρεγμένα, όσο και σε στεγνά μαλλιά, άρα θα σε ευκολύνουν όλες τις ώρες της μέρας!

Τι λες; Θα δοκιμάσεις τους πιο πάνω τρόπους για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending