fbpx

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα 3+1 ζώδια τότε είσαι μια πραγματική… διάνοια!

Ο καθένας είναι έξυπνος… με τον «τρόπο» του. Μερικοί άνθρωποι είναι καλοί στην τεχνολογία, άλλοι είναι καλοί στην οργάνωση πραγμάτων και κάποιοι στην επίλυση προβλημάτων.

Το μυαλό σου, λοιπόν, είναι ιδιαίτερο και έχει τις δικές του δυνάμεις. Η εξυπνάδα σου και το πώς σκέφτεσαι συνδέεται με το πώς νιώθεις μέσα σου, γι’ αυτό και μερικά ζώδια είναι πολύ καλά σε παιχνίδια που χρειάζονται αρκετές γνώσεις.

Μπορεί να μην σου αρέσει να διαβάζεις βιβλία ή να λύνεις σταυρόλεξα, όμως, το ζώδιο σου μπορεί να είναι ένα από αυτά τα λίγο πιο… έξυπνα.

Δες ποια ζώδια είναι οι διάνοιες της παρέας & αν η λίστα περιλαμβάνει και το δικό σου:

1
Δίδυμος 

Freepik.com

Οι δίδυμοι είναι πολύ έξυπνοι και τους αρέσει να μιλάνε πολύ. Κάνουν πολλές ερωτήσεις και θέλουν πάντα να μάθουν νέα πράγματα!

Είναι καλοί στο να εξηγούν τα πράγματα με διαφορετικούς τρόπους, όπως και στο να πείθουν τους άλλους, ενώ τους αρέσει επίσης να σκέφτονται νέες και δημιουργικές ιδέες, ακόμα κι αν φαίνονται λίγο… τρελές!

2
Παρθένος 

Freepik.com

Οι παρθένοι είναι άνθρωποι που τους αρέσει να σκέφτονται προσεκτικά τα πράγματα, ώστε  να λύσουν με επιτυχία τα προβλήματά τους.

Είναι καλοί στο να κατανοούν τα πράγματα λογικά και να τα βλέπουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Είναι επίσης πολύ προσεκτικοί σχετικά με το πώς μιλάνε με άλλους ανθρώπους και είναι καλοί στο να κάνουν συμφωνίες.

Μαθαίνουν νέα πράγματα με σχετική ευκολία και δεν είναι καθόλου παράξενο στη συνέχεια να γίνουν έξπερτ σ’ αυτά. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να επικεντρωθούν υπερβολικά σε αυτά και να ξεχάσουν άλλα πράγματα.

3
Τοξότης 

Freepik.com

Οι τοξότες είναι άνθρωποι που τους αρέσει να ταξιδεύουν σε μακρινά μέρη και γνωρίζουν πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Είναι πολύ έξυπνοι και μπορούν να κατανοήσουν εύκολα νέες ιδέες, γιατί είναι πάντα πρόθυμοι να ακούσουν διαφορετικές απόψεις. Οι δικές τους πεποιθήσεις δεν μπορούν να τους εμποδίσουν από το να μάθουν κάτι καινούριο.

4
Αιγόκερως

Freepik.com

Οι αιγόκεροι είναι πολύ καλοί στη μάθηση και στην επίλυση προβλημάτων! Ο «δάσκαλος» τους είναι ο πλανήτης Κρόνος, που έχει να κάνει με την υπευθυνότητα και την εξυπνάδα.

Όταν συναντούν κάτι δύσκολο ή καινούριο, οι αιγόκεροι χρησιμοποιούν τον εγκέφαλό τους για να το επεξεργαστούν και να το καταλάβουν. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που οι άλλοι τους ζητούν συχνά βοήθεια όταν πρέπει να λύσουν ένα πρόβλημα.

Εσύ ανήκεις σε κάποιο από τα πιο πάνω ζώδια; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending