fbpx

Η Domino’s Pizza έρχεται πιο κοντά σου με νέο κατάστημα στα Λατσιά!

Κάτι νέο & γευστικό έρχεται… στα Λατσιά και η λαχτάρα μας για πίτσα (όχι για οποιαδήποτε πίτσα… αλλά για Domino’s Pizza) μεγαλώνει!

Με ένα Instagram post που έγραφε: “LA here we come! Σύντομα ένα νέο κατάστημα Domino’s Pizza θα κάνει την εμφάνιση του στο LA της Κύπρου… Εσύ μπορείς να μαντέψεις ποια είναι αυτή η τοποθεσία;”, η αγαπημένη μας πίτσα μας έβαλε σε σκέψεις!

Όπως πολύ σωστά θα μάντεψες το νέο κατάστημα της Domino’s Pizza θα βρίσκεται στα Λατσιά και θα είναι κοντά μας πολύ σύντομα (can’t wait).

Μάθε πιο κάτω πότε ανοίγει & πού θα βρίσκεται:

Το νέο κατάστημα Domino’s Pizza ανοίγει επίσημα τις πόρτες του, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και θα το βρεις στην οδό Γιάννη Κρανιδιώτη 100Α, στα Λατσιά.

Αν είσαι κι εσύ λάτρης της πίτσας, τότε δεν πρέπει να χάσεις το opening day, αφού είναι η ευκαιρία σου να απολαύσεις πεντανόστιμη Domino’s Pizza σε έναν ολοκαίνουριο χώρο!

Η ομάδα του StudentLife θα βρίσκεται εκεί για να δει από κοντά το νέο κατάστημα και να δοκιμάσει τις πιο νόστιμες πίτσες (σιγά μην χάναμε ευκαιρία για φαΐ)! Στην παρέα μας θα είναι και ο Mix FM, που θα μας ανεβάσει τη διάθεση με την καλύτερη μουσική, ενώ θα απολαμβάνουμε την πίτσα μας.

Φυσικά, θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις! Η Domino’s Pizza έχει ετοιμάσει πολλά εκπληκτικά δώρα και προσφορές για όσους θα βρεθούν στο opening day.

Και για εσένα που είσαι φοιτητής και μένεις Λατσιά ή Γέρι, πλέον θα μπορείς να απολαμβάνεις στο σπίτι την αγαπημένη σου πίτσα και εννοείται πως δεν θα σε αφήναμε χωρίς την ειδική προσφορά! Βάλε τον κωδικό “student40” σε κάθε σου παραγγελία, για να απολαμβάνεις Domino’s Pizza με 40% έκπτωση!

See you all στα Λατσιά! Ελάτε με όρεξη… γιατί θα φάμε Domino’s Pizza!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending