fbpx

Θέλεις μπουζούκια; Πάμε… Αυτά είναι τα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα σε Κύπρο & Ελλάδα!

Αθήνα σημαίνει μπουζούκια (ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες) μιας και αγαπημένοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες εμφανίζονται σε διάφορα μαγαζιά!

Τα τελευταία χρόνια, όμως, ευτυχώς για εμάς,αρκετοί καλλιτέχνες έρχονται και στην Κύπρο για live εμφανίσεις, έτσι δεν χρειάζεται να κάνουμε ολόκληρο ταξίδι για να τα… «σπάσουμε» με την παρέα!

Εμείς σου έχουμε μαζέψει όλες τις συνεργασίες που θα δούμε τον χειμώνα 2023-2024 σε Κύπρο και Ελλάδα και θα βάλουν «φωτιά» στα βράδια μας!

Δες τα νυχτερινά σχήματα πιο κάτω:

1
Notes Live, Λεμεσός

Τα τελευταία χρόνια, οι Notes Live στη Λεμεσό έχουν φέρει στο νησί μας αρκετούς αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Παπαδόπουλος κ.α.

Φέτος, λοιπόν, η Λεμεσός θα είναι και πάλι ο καλύτερος προορισμός για μαγικές βραδιές, αφού θα δούμε διάφορα μεγάλα ονόματα. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα στην σκηνή βρέθηκαν ο Στέλιος Ρόκκος μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο Νίνο μαζί με τον Νικηφόρο και ο Δήμος Αναστασιάδης, ενώ περιμένουμε να μάθουμε ποιοι θα έρθουν στη συνέχεια!

2
Nox Athens

yupiii.gr

Sorry guys, αλλά δεν μπορώ να μην ξεκινήσω με την επιστροφή της “Oh Mami Mami”, γιατί ένας χρόνος χωρίς την queen Φουρέιρα στα μπουζούκια ήταν (πάρα) πολύς!

Μια παλιά συνεργασία θα δούμε στο “Nox”, μιας και η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζεται με τον Αντώνη Ρέμο, κάτι που συνέβη ξανά το 2018!

3
Έναστρον

znews.gr/hello.cy

Τριάντα – σαράντα… και άλλα χίλια τριάντα τραπέζια θα χρειαστεί να έχει στρωμένα το «Έναστρον», αφού στη σκηνή του θα εμφανίζονται οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ μαζί με τον νούμερο ένα super star Σάκη Ρουβά!

Η πρεμιέρα τους ορίστηκε για τις 17/11 και… τρέξτε να προλάβετε, γιατί σίγουρα οι εμφανίσεις τους θα είναι top!

4
BOX Athens

ethnos.gr

Αν αγαπάς την Άννα Βίσση, τότε μάλλον βρήκες το στέκι σου για τη φετινή σεζόν στην Αθήνα! Η απόλυτη φέτος θα βάλει φωτιά στη σκηνή του “BOX Athens”!

5
Ακτή Πειραιώς

tlife.gr

Δύσκολα αλλάζεις συνταγή που πετυχαίνει! Συμφωνείς;! Για ακόμη μια χρονιά, λοιπόν, η μια και μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος θα εμφανίζονται παρέα στην «Ακτή Πειραιώς».

Μάλιστα, η Νατάσα θα «βγαίνει» από νωρίς και συγκεκριμένα στις 22:00. Άρα δεν θα χρειαστεί να περιμένεις με τις ώρες μέχρι να τη δεις!

6
Votanikos Live Stage

checkincyprus.com/wiz-guide.com

ΔΕ-ΔΕ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ! Θα έχεις προσέξει ότι η Δέσποινα Βανδή «ζει ξανά τα νιάτα της» μετά τη νέα της σχέση, οπότε στο πλευρό της θα έχει έναν νέο (σε ηλικία) καλλιτέχνη και αυτός είναι ο Γιώργος Σαμπάνης!

Μαζί στην σκηνή κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού!

7
Fantasia Live

Μετά τα «Βράδια αξημέρωτα» που πέρασε τους περασμένους μήνες στο “Fantasia Live” ο αγαπημένος Πέτρος Ιακωβίδης, στην σκηνή επιστρέφει από την Παρασκεύη, 17/11 ο ένας και μοναδικός Οικονομόπουλος!

Η απόλυτη φωνή θα σε μαγεύει στον πιο hot προορισμό διασκέδασης, κάθε Παρασκευή & Σάββατο!

8
Club 22

showbiz-tv.gr/radiopolis.gr/kratisinow.gr

Για να δω… Πόσοι τρελαίνεστε για το Κατερινάκι σας που ήταν η αγάπη σας;! Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, τo “Club 22”, στην σκηνή του θα δούμε τον Πάνο Κιάμο, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Τόνι Σφήνο!

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό το τρίδυμο θα δώσει άλλον αέρα στο night out σου, αφού πρόκειται για ένα πραγματικά εναλλακτικό σχήμα!

9
Ποσειδώνιο

fthis.gr/gossip-tv.gr

«Τα αμαρτωλά της μάτια ερωτεύτηκε» και γι’ αυτό και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ανεβαίνει μαζί της στην σκηνή! Αναρωτιέσαι ακόμη για ποιους μιλώ;

Ο Θωδορής Φέρρης και η Josephine είναι σίγουρα μια από τις κορυφαίες συνεργασίες της σεζόν και δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να τους απολαύσεις!

10
Φωταέριο 

gossip-tv.gr

Ανήκεις κι εσύ στο team «Όσο ζω Μαζώ»;! Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θα πρέπει να μάθεις ότι θα βρεις τον αγαπημένο σου Γιώργο Μαζωνάκη στο Φωταέριο.

Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως θα εντυπωσιάσει και φέτος με τις ευφάνταστες και «περίεργες» εμφανίσεις του!

Εσύ πού θα τα «σπάσεις» με την παρέα σου αυτόν τον χειμώνα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending