fbpx

Eurovision 2024: Αυτή είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό!

“Hello Europe, Hello Cyprus”! Αν είσαι κι εσύ σαν εμάς, τότε κάθε χρόνο ανυπομονείς να μάθεις τον εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision… Σου έχουμε καλά νέα, η αγωνία σου κάπου εδώ τελειώνει!

Μετά την εκπροσώπηση του Andrew Lambrou το 2023, η Κύπρος επιστρέφει στον διαγωνισμό με γυναίκα εκπρόσωπο, επίσης από την Αυστραλία!

Με επίσημη ανακοίνωσή του το ΡΙΚ, το βράδυ της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου, επιβεβαιώνει πλέον το κοινό… μυστικό που είχε διαρρεύσει εδώ και μέρες (και πολύ σωστά σε ενημερώσαμε πρώτοι). Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού από τη 17χρονη τραγουδίστρια Silia Kapsis.

Δες πιο κάτω ποια είναι η Silia Kapsis:

Instagram.com/@silia_kapsis

H Silia, είναι μόλις 16 χρονών και γεννήθηκε στην Αυστραλία, όπως και ο Andrew Lambrou. Ο πατέρας της είναι Κύπριος, ενώ η μαμά της κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα, από τη Θεσσαλονίκη!

Παρόλο που είναι αρκετά μικρή σε ηλικία, έχει μεγάλη εμπειρία στο τραγούδι, τον χορό και την υποκριτική, αφού έχει πάρει μέρος σε μια ταινία μικρού μήκους και μια τηλεοπτική εκπομπή, ενώ παρουσίασε και ειδήσεις στο “Nickelodeon Australia”!

Σε ό,τι αφορά τη μουσική της καριέρα, το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο “Who am I”, ενώ η πιο πρόσφατή της κυκλοφορία είναι το “Disco Dancer”, ένα αρκετά ανεβαστικό και χορευτικό κομμάτι.

Αφού ακούσαμε και είδαμε το video clip του τραγουδιού “Disco Dancer” και λαμβάνοντας υπόψη το βιογραφικό της Silia Kapsis, μας έχουν μπει υποψίες για μια εμφάνιση με έντονο το στοιχείο της pop που θα θυμίζει προηγούμενες γυναίκες εκπροσώπους μας… It’s giving Queen Foureira!

Την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του ΡΙΚ με τον Κώστα Κακογιάννη, όπου τραγούδησε για πρώτη φορά στη ζωή της στην κυπριακή διάλεκτο!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kostas Kakogiannis (@cacoyannis)

Η Silia θα ερμηνεύσει το τραγούδι “Liar” που φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού, Δημήτρη Κοντόπουλου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Πώς σου φαίνεται η επιλογή της Silia Kapsis; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending