fbpx

Back to Uni: 3+1 φθινοπωρινά makeup trends που θα απογειώσουν τις φοιτητικές σου εξόδους!

Σεπτέμβριος σημαίνει φρέσκο ξεκίνημα, νέα ακαδημαϊκή χρονιά, νέα trends αλλά και νέες γνωριμίες (wink-wink)! Αποχαιρετούμε την καλοκαιρινή σεζόν και υποδεχόμαστε τα πιο hot makeup trends τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις σήμερα κιόλας για να αναδείξεις την πλέον ανανεωμένη διάθεση και αυτοπεποίθησή σου!

Μπορεί η προσαρμογή στη νέα σεζόν να είναι λίγο δύσκολη, ωστόσο το φθινόπωρο του 2023 προβλέπεται συναρπαστικό! Ξέρουμε ότι θα σου λείψει το ηλιόλουστο, δροσερό δέρμα και τα clean-girl beauty looks, σου έχουμε όμως τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις makeup που έχουμε δει όλο το χρόνο καθώς και τα προϊόντα της DUST+CREAM που χρειάζεσαι για να τα πετύχεις.

Δες τις πιο κάτω:

1
The latte makeup

Instagram: @haileybieber

Mια από τις πιο καυτές τάσεις του καλοκαιριού που έχει βομβαρδίσει το TikTok, μπορεί να περάσει ελεύθερα στους φθινοπωρινούς (και ακόμη και χειμερινούς) μήνες, και… we are here for it! Με αποκλειστικά nude, καφέ και cinnamon αποχρώσεις, το latte makeup είναι ένα από τα πιο εύκολα και κολακευτικά makeup trends! Σκέψου κάτι σαν μια απαλή ζεστή “αγκαλιά” καφέ χρώματος γύρω από το μάτι.

H κορυφαία επιλογή μας για αυτό το λουκ είναι η single eyeshadow της DUST+CREAM  στο χρώμα “Latte” (σύμπτωση;). Οι πλούσιοι, ζεστοί τόνοι της σκιάς αυτής θα αναδείξουν υπέροχα τη φυσική σου ομορφιά!

Για μια έξτρα “wow” πινελιά επίλεξε τη loose eyeshadow σε “naked nude” για ένα μαγευτικό highlight στο μέσο του βλεφάρου ή στην εσωτερική γωνία!

Ολοκλήρωσε το λουκ με τα δύο must-have beauty προϊόντα! Την βραβευμένη Velvet Look Mascara και το μηχανικό μολύβι ματιών “precision”. Εφάρμοσε το μολύβι στο εσωτερικό του ματιού και… ΤΑΝ ΤΑΑΑΑΝ!

2
A Pop of Colour

Τι και αν έρχεται φθινόπωρο, εσύ μπορείς να συνεχίσεις να πειραματίζεσαι με χρώματα στο makeup! Οι φθινοπωρινές τάσεις του 2023 είναι γεμάτες φωτεινότητα και χρώματα!

Για ένα καθημερινό, φρέσκο, δροσερό και ταυτόχρονα λαμπερό makeup δεν χρειάζεσαι πολλά! Ξεκίνα κατευθείαν με ένα απαλό contouring στα ζυγωματικά με τη ζεστή απόχρωση που προσφέρει η πούδρα μπρόνζερ Baked Sunboost και συνέχισε με λίγη λάμψη πάνω από τα μάγουλα και τη μύτη, με το υγρό highlighter Inner Glow. Δώσε μια διακριτική γυαλάδα στα χείλη με το αγαπημένο σου LIP BALM για βαθιά ενυδάτωση που θα θρέψει και θα ζωντανέψει τα χείλη σου.

Το μυστικό; Κάνε τη διαφορά σε μια ουδέτερη καθημερινή εμφάνιση με μια σκιά ματιών σε ζωηρό χρώμα όπως είναι η Peachy Fiesta της DUST+CREAM! Για ένα ολοκληρωμένο spiced look εφάρμοσε τη color stroke mascara σε χρώμα vivid blue! Η αντίθεση των δύο χρωμάτων θα σου δώσει το pop of color που χρειάζεσαι.

3
Από Clean-Girl σε Soft Grunge Glam

Instagram: @daniellemarcan, @patrickta

Αν και η εποχή του Grunge θεωρητικά πέρασε, όλα δείχνουν ότι είναι εδώ για να μείνει. Το Grunge του 2023 είναι πανέτοιμο να φέρει το ίδιο ατίθασο πνεύμα του grunge look της δεκαετίας του ’90, αλλά με το μοντέρνο στοιχείο του glam! To Soft Grunge Glam επιτάσσει σκούρες, “μουτζουρωμένες” σκιές στα μάτια σε συνδυασμό με έντονα, matte χείλη. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι έντονο με ένα IDGAF vibe.

Ξεκινάς με ένα μαύρο μολύβι ματιών το με το οποίο ζωγραφίζεις ουσιαστικά όλο το μάτι, στο πάνω και κάτω μέρος των βλεφαρίδων και στην εσωτερική γραμμή. Με ένα μικρό αφράτο πινέλο σκιών “μαλακώνεις” το μαύρο, προσθέτοντας το καφέ χρώμα από την παλέτα σκιών Basic Confessions της DUST+CREAM.

Συνέχισε το blending στο πάνω βλέφαρο και ξαναφρέσκαρε τους σκούρους τόνους όσο χρειάζεται μέχρι να φαίνεται ότι θα μπορούσες να είσαι κολλητή με την Wednesday Addams. Για ένα πιο matte “vampy red” look δοκίμασε το matte lipstick Desire.

4
Strawberry Makeup

YouTube: Jackie Wyers

Το strawberry makeup της Hailey Bieber είναι η τελευταία τάση με θέμα το… φαγητό που κατακτά το TikTok. Πρόκειται για ένα ακόμα χαριτωμένο makeup look, που ουσιαστικά είναι το καινούργιο “cold girl” που συναντήσαμε πέρυσι.

Σκέψου κυριολεκτικά μια φράουλα, με ζωηρό κόκκινο χρώμα και μικρούς σπόρους. Το strawberry makeup δεν απέχει πολύ από αυτό: καθόλου foundation, κόκκινα ή φυσικά nude χείλη, ροζ αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και ψεύτικες φακίδες (που μιμούνται τους σπόρους της φράουλας).

Ξεκίνα με μια ενυδατική κρέμα με χρώμα όπως είναι η BB cream της DUST+CREAM με SPF20 για μια φρέσκια, δροσερή βάση και πρόσθεσε μια πινελιά ρουζ σε χρώμα Young Beauty σε μάγουλα και μύτη.

Εφάρμοσε διακριτικά λίγη ποσότητα απο το creamy lipstick σε χρώμα Hollywood και από πάνω το ροζ juicy lip oil της DUST+CREAM. Ολοκλήρωσε το look δημιουργώντας μικρές faux φακίδες (εδώ θα υποθέσουμε ότι έχεις ήδη γίνει trained από προηγούμενα trends) με το Velvet Look Eyeliner σε καφέ χρώμα.

**Extra Tip: Glowy skin is always in! Φρόντισε την επιδερμίδα του προσώπου σου με τις κρέμες της σειράς “Today is a good day” της DUST+CREAM. Φτιαγμένες κυρίως με φυσικά συστατικά, οι κρέμες αυτές είναι ταυτόχρονα ο τέλειος τρόπος για να προετοιμάσεις το δέρμα σου πριν το μακιγιάζ!

Η DUST+CREAM θα είναι στο φετινό UNiFEST δίνοντας φανταστικά δώρα που δεν θες να χάσεις. See you there!

DUST+CREAM: MAKEUP YOUR OWN STORY


Shop online: DUST+CREAM

Καταστήματα:
Λευκωσία: Nicosia Mall & Λήδρας 130
Λεμεσός: Ανεξαρτησίας 84-86
Λάρνακα – Metropolis Mall
Πάφος: Αγ. Παύλου & Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων 2

Follow DUST+CREAM
Instagram: dustandcream.cyprus
Facebook: DUST+CREAM Cyprus
TikTok: dustandcream.cyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending