fbpx

Το Halloween πλησιάζει… και το Airbnb νοικιάζει το σπίτι του Shrek for free!

Οκτώβρης σημαίνει Halloween, οπότε είναι λογικό να μπαίνουμε από νωρίς σε “spooky mood”. Τουλάχιστον φροντίζει το Airbnb γι’ αυτό!

Η δημοφιλής πλατφόρμα προσφέρει αρκετές επιλογές για ενοικίαση σπιτιών διακοσμημένα με scary στοιχεία, για όσους επιθυμούν να κάνουν μια εξόρμηση με αφορμή τη συγκεκριμένη γιορτή.

Ωστόσο, κανένα από αυτά τα σπίτια δεν μπορεί να συγκριθεί με τη φωλίτσα του Shrek! Το Airbnb φρόντισε το σπίτι του πράσινου τέρατος να «βγει» από το παραμύθι και «ζωντάνεψε» στα Highlands της Σκωτίας!

Δες πιο κάτω πώς μπορείς να μείνεις στο σπίτι του Shrek:

airbnb.gr

Αυτό το -κατά τ’ άλλα- cute σπίτι που είναι βγαλμένο από παραμύθι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση για το Halloween, για μια μοναδική εμπειρία. Και το καλύτερο… Η διαμονή είναι free!

@airbnb

Cottagecore is so “once upon a time.” It’s swampcore’s time to shine. Booking for Shrek’s Swamp opens October 13 at 10am PT at airbnb.com/shrek #shrek #airbnb

♬ original sound – airbnb

Αν φέτος θέλεις να ζήσεις την απόλυτη Halloween εμπειρία, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι συνεχώς πάνω από το κινητό σου (στις 13 Οκτωβρίου – save the date), έτσι ώστε να προλάβεις να κάνεις κράτηση για δύο βράδια (27 και 28 Οκτωβρίου) σε αυτό το εντυπωσιακό μέρος!

airbnb.gr
airbnb.gr
airbnb.gr

Το σπίτι του Shrek, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα, ενώ εκεί βρίσκεται και ένας… «μούρμουρος» γαΐδαρος που φτιάχνει (και πάλι δωρεάν) τηγανίτες και λασπόλουτρο! Έτσι θα ζήσεις στο maximum το παραμύθι σου.

airbnb.gr

Γράψε μας στα σχόλια αν θα ήθελες να περάσεις δύο spooky nights στο σπιτάκι του Shrek! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending