fbpx

Ψάχνεις ταίρι για σοβαρή σχέση; Σ’ αυτά τα πανεπιστήμια θα βρεις τον life-long partner σου!

Πες αλήθεια… Πόσες φορές έχεις ακούσει ότι τα φοιτητικά χρόνια θα είναι τα καλύτερα της ζωής σου;!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πιο πάνω, αφού uni days = the best days, για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα οι φοιτητικοί έρωτες

Γιατί αν δεν ερωτευτείς στο πανεπιστήμιο, τότε πού αλλού;! Και επειδή είμαστε πολλοί οι ρομαντικοί της παρέας που ψάχνουμε για μια σοβαρή, μακροχρόνια σχέση, πιο κάτω μπορείς να δεις τα αποτελέσματα μιας έρευνας που δείχνει τα πανεπιστήμια της Αγγλίας όπου έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις τον life-long partner σου!

Δες τα πιο κάτω:

theknowledgeacademy.com

Όπως μπορείς να δεις στην εικόνα, το μεγαλύτερο ποσοστό συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο του York, ενώ το top 3 συμπληρώνουν το πανεπιστήμιο του Manchester και το Bristol University, κατακτώντας τη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το 63,30% των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του York έκαναν σχέση με κάποι@ συμφοιτητ@ τους και το 7,34% αυτών ανέφερε ότι τελικά παντρεύτηκε με το ταίρι που γνώρισε στο πανεπιστήμιο.

theknowledgeacademy.com

Όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη έρευνα έρχεται να επιβαιβεώσει αυτό που ήδη ξέραμε… Το να βρεις «το άλλο σου μισό», δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού το ποσοστό των ατόμων που τελικά έμεινε μαζί από το πανεπιστήμιο ήταν εμφανώς μειωμένο από το αρχικό ποσοστό των ατόμων που βρήκαν ταίρι στο uni.

Παρόλο που τα ποσοστά όσων έμειναν μαζί και μετά τις σπουδές είναι μειωμένα, το 35,63% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν ότι είχαν σχέση στο πανεπιστήμιο. Άρα, ένας στους τρεις φοιτητές των πανεπιστημιών στο UK κάνει σχέση με συμφοιτητ@ του!

theknowledgeacademy

Κι αφού μάθαμε ποια είναι τα ιδανικά πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για να ερωτευτείς, ώρα να μάθουμε και τα… «χειρότερα»!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, στο University of Aberdeen δεν έχεις πολλές πιθανότητες για να ζήσεις μια ρομαντική περιπέτεια, κάτι που ισχύει και για το University of Glasgow και University of Reading.

Ερωτεύτηκες κι εσύ κατά τη διάρκεια των σπουδών σου; Άραγε πόσο θα κρατήσει;😉 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending