fbpx

Η Παραμυθούπολη επιστρέφει και φέτος τριπλή – Μάθε σε ποιες πόλεις της Κύπρου θα στηθεί!

Χριστούγεννα χωρίς Παραμυθούπολη γίνονται; Άσε. Απαντάμε εμείς για σένα… Φυσικά και όχι!

Γι’ αυτό, λοιπόν, η Παραμυθούπολη επιστρέφει και φέτος… τριπλή για να μας βάλει για τα καλά σε Xmas mood.

H μια θα βρίσκεται κλασικά στη Λευκωσία, καθώς αυτό το έθιμο βάζει σε γιορτινό κλίμα στην πρωτεύουσα. Άλλες 2 πόλεις, όμως, ανακοίνωσαν πως θα φιλοξενήσουν φέτος τη δική τους Παραμυθούπολη και πιο κάτω σου έχουμε όσα πρέπει να ξέρεις!

Μάθε πού θα στηθεί φέτος Παραμυθούπολη:

tothemaonline.cy

Αρχικά να ανακοινώσουμε ότι η Παραμυθούπολη Λευκωσίας θα στηθεί (και) φέτος στην τάφρο Ντ’ Αβίλα και συγκεκριμένα στον δημοτικό χώρο στάθμευσης.

Από τις 17 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2024, η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων θα δίνει ρυθμό και λάμψη στην πρωτεύουσα! Η Παραμυθούπολη θα είναι ανοιχτή τις καθημερινές από τις 15:00 μέχρι τις 00:00 και Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 00:00.

Διασκέδασε στη μεγαλύτερη παιχνιδούπολη της πόλης, με καρουζέλ, τον μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τροχό 40 μέτρων, και ατέλειωτα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, τα οποία μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία ειδικά για την Παραμυθούπολη από το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας.

alphanews.live

Το ονειρικό σκηνικό της Παραμυθούπολης θα στηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά και στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ευρώπης!

Από την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου (ναι σωστά διαβάζεις!) μέχρι και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, η Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα θα μεταμορφωθεί σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, με πολλή διασκέδαση, φανταχτερά στολίδια, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, καθώς και πάγκους με γιορτινά εδέσματα για λίγη γλυκιά (ή αλμυρή) γεύση από Χριστούγεννα.

Για 65 ολόκληρες μέρες, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις στο έπακρο τη μαγεία των γιορτών στη Λάρνακα.

Ποια να είναι άραγε η τρίτη πόλη; Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, η πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο του Παραλιμνίου θα «φορέσει» τα γιορτινά της, με πολλά περίπτερα και Χριστουγεννιάτικα Σπιτάκια και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους για αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες βραδιές, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων!

Εσύ ποια Παραμυθούπολη ανυπομονείς να επισκεφθείς φέτος; 🎄

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending