fbpx

Street Fiesta: Το μεγαλύτερο party πριν τις εξετάσεις έρχεται & δεν πρέπει να το χάσεις!

Το ESN Nicosia διοργανώνει το μεγαλύτερο Street Party για να κλείσει το εξάμηνο, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Παλαιά Πινέζα.

Με αφορμή το τέλος μιας επιτυχημένης ακαδημαϊκής χρονιάς, γιορτάζουμε όλοι μαζί, χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Το Street Fiesta είναι η τέλεια ευκαιρία να γλεντήσουμε για τελευταία φορά, πριν την έναρξη των τελικών εξετάσεων και να αποχαιρετήσουμε όλους τους φίλους μας.

Στην εκδήλωση είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, Erasmus, International και local φοιτητές για να ξεδώσουν και να περάσουν αξέχαστες στιγμές! Φυσικά, ο χορός και η μουσική δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια εκδήλωση, αλλά και όχι μόνο!

Το ESN Nicosia έχει ετοιμάσει για όλους διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια όπως: drinking games, photobooth, dancing corner, flipping cups, ESN shop και πολλά άλλα, στα οποία μπορείτε να παίξετε και να κερδίσετε διάφορα δωράκια.

Σε περίπτωση που ανησυχείτε ότι θα πεινάσετε, στην εκδήλωση θα βρίσκεται το “Jerry’s The Sweet Food truck” για να σας γλυκάνει με λαχταριστές λιχουδιές, καθώς και άλλα food trucks με hot dogs.

Το πρόγραμμα του Street Fiesta:

Activities & Games: 19:30 μέχρι τις 21:00

Food Trucks: 20:00 μέχρι τις 22:00

Άπλετη Μουσική και Χορός: από την αρχή της εκδήλωσης μέχρι τη 1:00.

Join us για το μεγαλύτερο party του χρόνου και για μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη χορό, μουσική, παιχνίδια, φαγητό, με την καλύτερη παρέα και την πιο όμορφη διάθεση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending