fbpx

Ψάχνεις δουλειά; 3 λόγοι που ΔΕΝ πρέπει να λείπεις από το Cyprus Job Fair!

Αν είσαι φοιτητής ή αποφοίτησες πρόσφατα και ψάχνεις για δουλειά ή είσαι στη φάση που εξερευνάς τις προοπτικές για την καριέρα σου, τότε ένα είναι το σίγουρο… Δεν πρέπει να χάσεις το Cyprus Job Fair που γίνεται για 2η χρονιά στη Λευκωσία.

Είναι η ιδανική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με εργοδότες από όλους τους κλάδους και τομείς, να ενημερωθείς για δεκάδες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και να δικτυωθείς με τα κατάλληλα άτομα!

Τo 2ο Cyprus Job Fair θα είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023 στην Κρατική Έκθεση Κύπρου. Οι πόρτες ανοίγουν από τις 10π.μ. μέχρι τις 8μ.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν.

Δες γιατί ΔΕΝ πρέπει να λείπεις από το Cyprus Job Fair:

1
50+ εργοδότες στον ίδιο χώρο

Πού αλλού θα συναντήσεις μαζεμένους τόσους πολλούς υποψήφιους εργοδότες; Μάλλον πουθενά! Στο Cyprus Job Fair θα βρεις πάνω από 50 εργοδότες από όλους τους κλάδους και τομείς της οικονομίας της Κύπρου!

Κάνε την έρευνά σου από πριν, βάλε στόχο σε ποιους θα ήθελες να μιλήσεις και πήγαινε με αυτοπεποίθηση να τους γνωρίσεις, να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους, να συζητήσεις και να δικτυωθείς!

Κάποιοι από τους εργοδότες που θα βρεις εκεί είναι: Lidl, Murex, Remedica, MUFG, DELOITTE, Marcus Evans, HR Innovate, CYBARCO, EUROSUCCESS, Scopemarkets Services Cy Ltd, BDO, ZORBAS, GRANT THORTON, We do Support (BrainRocket), BrainRocket, HR us, ICTS, Alphamega, VTTi, BBF, XM, Logicom, K. Treppides & Co, Net U, MC DONALDS, Exness, NCR, UNITEAM, TSYS, CABLENET, ECCOMBX, CAPLENET, AHK, BIOLAND ENERGY, ALTIUS INSURANCE, ERGODOTISI, Avaton, Carierista.

2
1000+ διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Ναι καλά διάβασες… Στο Cyprus Job Fair θα έχεις τη δυνατότητα να ενημερωθείς για 1000+ διαθέσιμες θέσεις εργασίας, καθώς οι εταιρείες που θα συναντήσεις εκεί αναζητούν ικανά άτομα για άμεση εργοδότηση!

Φρόντισε λοιπόν να έχεις μαζί σου το CV σου το οποίο φυσικά πρέπει να είναι έτοιμο και καλογραμμένο, γιατί στον χώρο θα γίνονται live interviews! Άρα ίσως αυτή είναι η ευκαιρία να διεκδικήσεις επί τόπου τη θέση εργασίας που σε ενδιαφέρει!

Εννοείται θα μάθεις από κοντά πώς μπορείς να ανελιχθείς και να φτάσεις στην καριέρα σου σε νέα επίπεδα, ενώ θα κάνεις κι εσύ τις δικές σου ερωτήσεις για να καταλάβεις πώς είναι η κουλτούρα κάθε εταιρείας/οργανισμού.

3
Μοναδικά δώρα για τους επισκέπτες

Με την επίσκεψή σου στο Cyprus Job Fair έχεις τη δυνατότητα να λάβεις μέρος σε διαγωνισμούς και να διεκδικήσεις τα πιο κάτω μεγάλα δώρα: 

  • 4 αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα,
  • 4 χρηματικά δώρα των €500 (σύνολο €2.000),
  • 20 χρονιαίες συνδρομές Purple Max Mobile (Unlimited ALL) απο την Cablenet (αξίας 4800 ευρώ),
  • 1 e-scooter,
  • 1 tablet,
  • 1 smartwatch και
  • 2 headphones!

Το μόνο που χρειάζεται για να μπεις στην κλήρωση είναι να κάνεις εγγραφή εδώ!


Μην το σκέφτεσαι άλλο… Θα τα πούμε στο Cyprus Job Fair στις 30/11-1/12 στην Κρατική Έκθεση! See you there!

Μάθε περισσότερα στο www.cyprusjobfair.com!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending