fbpx

4+1 Λόγοι να δηλώσετε συμμετοχή στο Συνέδριο “NextGen Futures”!

Η ψηφιακή εποχή έφτασε και αλλάζει κάθε κομμάτι της ζωής μας. Μαζί της φέρνει νέες τάσεις και πραγματικότητες που εμείς ως νέα γενιά καλούμαστε να ακολουθήσουμε αλλά και ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε.

Φυσικά αυτά τα γνωρίζετε ήδη, δεν είναι κάτι νέο. Πιθανόν όμως να αναρωτιέστε…

Πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε με επιτυχία στα νέα αυτά δεδομένα; Και τι είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να επιτύχετε ως νέοι επαγγελματίες και γιατί όχι ως νέοι επιχειρηματίες;

Παράλληλα, είμαστε σίγουροι ότι θα θέλατε να ξέρετε πώς μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και ποιες ευκαιρίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε χωρίς μεγάλο κόστος.

Αν ναι, τότε δεν θα θέλετε να χάσετε το πρωτοποριακό συνέδριο NextGen Futures: Ενδυναμώνοντας τους Νέους Επαγγελματίες του Αύριο“, που το CARDET και ο ΚΟΚΕΝ διοργανώνουν την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 17:00 – 22:00, στο ΚΕΕΑΕΔ Λευκωσίας με τη στήριξη του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Από την πλευρά μας σας δίνουμε 4+1 λόγους για να κάνετε εγγραφή και να λάβετε μέρος στο συνέδριο εδώ 

  1. Ενημέρωση για τις Εξελίξεις και ευκαιρίες που ενδιαφέρουν: Η συμμετοχή στο συνέδριο, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αλλαγών, προκλήσεων και ευκαιριών που παρουσιάζονται στην απαρχή της ψηφιακής εποχής.
  2. Ενδιαφέρουσες θεματολογίες: Μέσα από τις παρουσιάσεις και συζητήσεις θα ενημερωθείτε και για τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να λάβετε για να περιηγηθείτε με επιτυχία στο νέο ψηφιακό τοπίο που διαμορφώνεται. Επίσης θα εμπνευστείτε και θα λάβετε μαθήματα μέσα από ιστορίες επιτυχίας ανθρώπων οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν το πάθος τους σε επιχείρηση.
  3. Υψηλού επιπέδου ομιλητές: Αξιόλογοι ομιλητές με πολυετή εμπειρία στον τομέα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας θα μοιραστούν βιώματα, εμπειρίες και συμβουλές για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν σημαντικές προσωπικότητες του νησιού οι οποίοι καταπιάνονται με παρόμοια ζητήματα για τους/τις νέους/ες.
  4. Δωρεάν Συμμετοχή: Η συμμετοχή σας στο συνέδριο είναι εντελώς δωρεάν, παρέχοντας σε όλους την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις γνώσεις και τις εμπειρίες των ειδικών του χώρου.

Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος!

Το after party: Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με εκδήλωση δικτύωσης στην Παλιά Ηλεκτρική (The Old Powerhouse Bar and Grill), από τις 8:00-10:00 μ.μ. προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και δημιουργία συνεργασιών στον ψηφιακό χώρο.

*Το συνέδριο πραγματοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Digital Youth, που στοχεύει στην ενίσχυση των νέων γενεών στον ψηφιακό κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: https://shorturl.at/qtxA2

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending