fbpx

Αυτό το ανανεωμένο rooftop θα γίνει το αγαπημένο σου φοιτητικό στέκι!

Αυτό το rooftop το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας εκεί. Πού; Μα φυσικά στον 12ο όροφο των φοιτητικών εστιών SIX του Πανεπιστημίου Λευκωσίας!

Το ανανεωμένο LOFT έχει γίνει και επίσημα launched, δίνοντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για αξέχαστες φοιτητικές στιγμές, αποκλειστικά για τους φοιτητές του UNIC και τους προσκεκλημένους τους!

Ναι, αυτό σημαίνει φανταστικά days & nights, γεμάτα χαμόγελα, πολλά events και νόστιμο φαγητό, αφού το LOFT έχει πλέον νέο σεφ και νέο μενού, με νέες και πιο φιλικές τιμές.

Είσαι φοιτητ@ στο UNIC; Δες γιατί το LOFT θα γίνει το αγαπημένο σου φοιτητικό σου στέκι:

Θα βγάλεις τις πιο wow Instagrammable pics

Το είπαμε και τότε, θα το πούμε ξανά. Η θέα από τον 12ο όροφο κόβει την ανάσα… ειδικά την ώρα του sunset!

Απ’ όπου κι αν κοιτάξεις θα δεις σχεδόν ολόκληρη τη Λευκωσία από ψηλά και το καλύτερο είναι πως αυτό το προνόμιο που έχουν οι φοιτητές του UNIC δεν το βρίσκεις εύκολα. Σκέψου απλά πόσο τυχερ@ είσαι αν έχεις έναν τόσο εντυπωσιακό, μοντέρνο και cozy χώρο δίπλα από το uni σου.

Events & theme parties για να τα σπάσεις με την παρέα

Και τώρα, ας μιλήσουμε για τα events! Πόσο συναρπαστικό είναι που πλέον στο αγαπημένο rooftop της Λευκωσίας γίνονται ακόμη περισσότερα events και parties;

Βραδιές με DJ που ανεβάζουν ρυθμούς, κρατώντας το κέφι στα ύψη, θεματικές εκδηλώσεις και parties και φυσικά, το πολυ-αναμενόμενο χριστουγεννιάτικο party του πανεπιστημίου, όπου θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κι άλλους φοιτητές από το uni σου που δεν ήξερες και να νιώσετε όλοι σαν μια μεγάλη, φιλόξενη και… unic παρέα! Μπορείς να δεις ΕΔΩ όλα τα upcoming events που θα γίνουν στο LOFT!

Can we skip to the g(f)ood part?!

Θα αναρωτιέσαι υπάρχει και καλύτερο part από τα πιο πάνω; Ε ναι… Αφού σου αφήσαμε το φαγητό για το τέλος.

Οι αλλαγές στο μενού και ο νέος σεφ ήρθαν για να απογειώσουν τις γευστικές απολαύσεις σου, με λαχταριστά πιάτα για όλα τα γούστα μέχρι και δροσερά ποτά και cocktails, που θα κάνουν την κάθε σου στιγμή στο LOFT αξέχαστη!

Οι νέες τιμές που είναι φιλικές προς το φοιτητικό πορτοφόλι θα σε κάνουν να χαρείς ακόμα περισσότερο, αφού ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για έναν φοιτητή να απολαμβάνει στο έπακρο τη φοιτητική ζωή, χωρίς να καταξοδεύεται συνέχεια.

Αναμφίβολα, το ανανεωμένο rooftop της πρωτεύουσας έχει όλα όσα αγαπήσαμε πέρσι και ακόμη περισσότερα. Πάμε στοίχημα ότι το LOFT θα γίνει (αν δεν έγινε ήδη) το στέκι που θα θέλεις να είσαι 24/7 με την παρέα σου!

Ακολούθε το LOFT Nicosia στο Instagram!
Ανοικτό καθημερινά από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 12:00 μ.μ

Η πρόσβαση είναι ανοικτή αποκλειστικά για τα μέλη της κοινότητας UNIC
και τους προσκεκλημένους τους.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending