fbpx

Mall of Engomi και Δήμος Έγκωμης φέρνουν το γιορτινό πνεύμα με το Christmas Street Fest!

Το Mall of Engomi, σε συνεργασία με τον Δήμο Έγκωμης, φιλοξενεί το Christmas Street Fest, μια μοναδική εκδήλωση για όλη την οικογένεια, που θα λάβει χώρα το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, μπροστά από το Mall of Engomi, στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Έγκωμης συμμετέχει ενεργά ως συνδιοργανωτής του Christmas Street Fest, επιδιώκοντας να προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία χριστουγεννιάτικης, γιορταστικής ατμόσφαιρας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, όπως χειροτεχνίες στο Santa’s Workshop, face painting, φιλανθρωπικό παζαράκι, φουσκωτά, παραστάσεις από χορωδίες και σχολές χορού, fire show, ξυλοπόδαρους, magic show, photobooth με τον Άγιο Βασίλη και δωρεάν βόλτες στο καρουζέλ Παπαφιλίππου. Επιπλέον, το Paradox Museum pop-up θα είναι ένας ξεχωριστός, συναρπαστικός επισκέπτης.

Τη λήξη του Christmas Street Fest θα σηματοδοτήσει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Έγκωμης, κ.Ζαχαρία Κυριάκου, ενώ το φινάλε θα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων.

Σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να απολαύσουν φαγητό, καφέ και ψώνια από τα καταστήματα του Mall of Engomi, σε συνδυασμό με μοναδικές, γιορτινές εμπειρίες, για μικρούς και μεγάλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφτείτε τη σελίδα του Mall of Engomi και ακολουθήστε το Mall of Engomi σε Facebook και Instagram.

https://themallofengomi.com/

https://www.facebook.com/MallofEngomi

https://www.instagram.com/mallofengomi/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending