fbpx

Attention please: Η Taylor Swift είναι ξανά το “πρόσωπο της χρονιάς” κι όχι άδικα!

Η Taylor Swift είναι κάτι περισσότερο από μια τραγουδίστρια, αφού μπορεί να μετατρέψει την απέραντη θλίψη και στεναχώρια σε κορυφαίες pop επιτυχίες, ενώ είναι και η κύρια υπεύθυνη για μερικούς από τους πιο viral «ύμνους χωρισμού». 

Η αγαπημένη Tay Tay, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό συνηθίζει να «γράφει» ιστορία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της, ωστόσο, αυτή τη φορά κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα που βγήκε «πρόσωπο της χρονιάς» για δεύτερη φορά!

Δες πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

nbcnews.com

Το recreate του “1989”, τα 9 βραβεία που κατέκτησε στα MTV VMAs με το άλμπουμ της “Midnights” και το εντυπωσιακό “Eras Tour” ήταν αρκετά για να αναδείξουν την Taylor ως το «πρόσωπο της χρονιάς».

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι εξαιτίας του Eras Tour, χιλιάδες άνθρωποι επισκέφθηκαν την Αμερική με μοναδικό σκοπό να δουν από κοντά την αγαπημένη τους pop τραγουδίστρια, κάτι που boost-αρε και την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών (όχι πως το είχαν ανάγκη, αλλά το σωστό να λέγεται)!

people.com

Με τούτα και μ’ εκείνα, λίγο-πολύ όλοι περιμέναμε πως το φετινό εξώφυλλο και ειδικό αφιέρωμα του διάσημου περιοδικού “Time”, που συνηθίζει κάθε χρόνο να αναδυκνύει το κορυφαίο «πρόσωπο της χρονιάς», θα ήταν αφιερωμένα στην Taylor Swift!

Κάπου εδώ -και σε περίπτωση που δεν το γνώριζες- να σημειώσουμε πως στάδια και οδοί ανά το παγκόσμιο έχουν πάρει το όνομά της, γεγονός που ξετρελλαίνει ακόμη περισσότερο τους fans της (λες να μετονομαστεί και η Λεωφ. Μακαρείου σε Λεωφ. Swift;).

pitchfork.com

Όπως έχουμε αναφέρει και πιο πάνω, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Taylor Swift βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού “Time” ως «πρόσωπο της χρονιάς», αφού αυτό συνέβη και το 2017, όταν η τραγουδίστρια συμπεριλήφθηκε στην ομάδα Silence Breakers, η οποία και ανακηρύχθηκε “Person of the Year”!

Φυσικά, το εν λόγω γεγονός έγινε αφορμή για να παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό όπου, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, που συμβαίνει στα 33 μου. Και για πρώτη φορά στη ζωή μου, ήμουν ψυχικά αρκετά σκληρή για να αντέξω ό,τι συνεπάγεται αυτό»!

Εσύ περίμενες ότι η Taylor Swift θα ήταν το «πρόσωπο του 2023»; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending