fbpx

Δεν ξέρεις τι θέλεις να σπουδάσεις; Μάθε πώς να πάρεις τη σωστή απόφαση για το μέλλον σου!

Είσαι σ’ εκείνη την ηλικία που όλοι σε ρωτούν, αλλά εσύ δεν έχεις αποφασίσει τι θες να κάνεις; Η τύχη είναι με το μέρος σου, γιατί σήμερα υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αφού θα περάσεις που θα περάσεις το 1/3 της ζωής σου στη δουλειά (το λένε οι έρευνες), φρόντισε να κάνεις αυτό που σου αρέσει, που σε εκφράζει και σε ανταμείβει – κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Μάθε πιο κάτω πώς να κάνεις τη σωστή επιλογή για ‘σένα:

Δοκίμασε το Career Gate Test

Τι είναι το Career Gate Test; Είναι ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού που μέσα σε 30 λεπτά θα σε βοηθήσει να βρεις τις επαγγελματικές κατευθύνσεις που σου ταιριάζουν. 

Το Career Gate Test προσφέρεται δωρεάν από το Πανεπιστήμιο Frederick και δοκιμάζοντάς το, θα αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα του εαυτού σου, θα καταλάβεις ποιος κλάδος είναι ο ιδανικός για ‘σένα και ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει!

Σε τι διαφέρει;

Είναι καινοτόμο, διασκεδαστικό, διαδραστικό και καθόλου χρονοβόρο! 

Τι τύπος είσαι;

Το τεστ έχει δημιουργηθεί από καταξιωμένους/ες επιστήμονες και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και είναι βασισμένο στη θεωρία του John Holland για τους έξι τύπους ανθρώπινης προσωπικότητας. 

Εσύ, τι τύπος είσαι; Πρακτικός-ρεαλιστικός, ερευνητικός, καλλιτεχνικός, κοινωνικός, επιχειρηματικός ή συμβατικός-οργανωτικός; Ή λίγο απ’ όλα; Ό,τι και να ‘σαι, με βάση τις απαντήσεις σου, το τεστ παρουσιάζει τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και τις κλίσεις σου σε σχέση με 16 διαφορετικές ομάδες επαγγελμάτων.

«Είναι απόλυτα φυσιολογικό η επιλογή των σπουδών και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας να μας προκαλεί άγχος, αβεβαιότητα και ανησυχία», λέει η Έλενα Παπαγιάννη, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Λειτουργός του Γραφείου Εισδοχής του Πανεπιστημίου Frederick. 

Όπως σημειώνει: «Για να μειώσουμε τα αρνητικά συναισθήματα και να κάνουμε μία εύστοχη επιλογή, χρειάζεται πρώτα να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας. Ποιος/ποια είμαι, τι μου αρέσει να κάνω, ποια είναι τα δυνατά μου σημεία και τα ταλέντα μου; Αυτός είναι και ο στόχος του Career Gate Test.» 

Μπορείς να κάνεις το τεστ από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κωδικό που θα προμηθευτείς από το Πανεπιστήμιο Frederick, μια συσκευή (κινητό, tablet, ή Η/Υ) και σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Αν θες, μπορείς να ζητήσεις συνάντηση με Σύμβουλο του Πανεπιστημίου Frederick, που θα σου παρέχει ανάλυση των αποτελεσμάτων του τεστ και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το επάγγελμα και τις σπουδές που σου ταιριάζουν!

To Career Gate Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο ISO:9001 που διασφαλίζει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Το Πανεπιστήμιο Frederick έχει παρουσία τόσο στη Λευκωσία, όσο και στη Λεμεσό

Για να κάνεις το Career Gate Test ή να διευθετήσεις συνάντηση με το Γραφείο Εισδοχής για εξατομικευμένη συνεδρία επαγγελματικού προσανατολισμού μπορείς να καλέσεις στα τηλέφωνα 22394394 (Λευκωσία) και 25730975 (Λεμεσός), να στείλεις email στο adminfo@frederick.ac.cy ή να επισκεφθείς την ιστοσελίδα www.frederick.ac.cy. Το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο αρχίζει στις 12 Φεβρουαρίου 2024. 

Εσύ προβληματίζεσαι για το μέλλον σου; Κάνε το Career Gate Test για να σε βοηθήσει!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending